Νικηφόρος: Αποκαλύπτει αν είναι ερωτευμένος - «Είχα ανάγκη το...»

Όλα όσα ανέφερε για την προσωπική του ζωή

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νικηφόρος: Αποκαλύπτει αν είναι ερωτευμένος - «Είχα ανάγκη το...»

Το πρωί της Πέμπτης του Πάσχα (28/4) μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που παραχώρησε ο Νικηφόρος στην κάμερα μιας και δεν δίστασε να αποκαλύψει λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είχα ανάγκη αυτό το διάλειμμα από την προσωπική μου ζωή». Μάλιστα, σε ερώτηση αν θα έκανε τηλεόραση ξανά σε ρόλο παρουσιαστή, ο ίδιος ήταν αρνητικός καθώς όπως έχει αναφέρει και σε παλιότερε συνεντεύξεις του είναι αρκετά εξωστρεφής. Από την άλλη, πριν από λίγο καιρό είχε αναφερθεί και για την περιπέτεια με την συμμετοχή του στο J2US.

Οι δηλώσεις του Νικηφόρου

«Όταν μου πρότειναν την Ιωάννα Τούνη στο J2US...» - Το αποκάλυψε για πρώτη φορά ο Νικηφόρος

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (31/1) ο Νικηφόρος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τη Ιωάννα Τούνη στο J2US αποκαλύπτοντας πως όταν του την πρότεινε ο Νίκος Κοκλώνης, δεν την ήθελε καθόλου.

«Τον Νίκο Κοκλώνη δεν ήθελα να τον βλέπω αλλά όταν τον συνάντησα άλλαξα εντελώς γνώμη. Είναι αληθινός και φοβερός εργοδότης. Όταν μου είπαν ότι θα είμαι με την Ιωάννα Τούνη, δεν ήθελα καθόλου, γιατί είχα στο μυαλό μου ότι είναι πληθωρική και δεν θα είχα ρόλο στη σκηνή. Πίστευα ότι δεν ταιριάζαμε σαν προσωπικότητες γιατί εγώ είμαι χαμηλών τόνων. Τελικά γνώρισα ένα πλάσμα που είναι πάρα πολύ καλό παιδί.

Η Λάουρα Νάργες είναι ψυχούλα, είμαστε φίλοι πρώτα ήταν εύκολη διαδικασία για μένα, τυχαίνει να είναι και σε σχέση με τον κολλητό μου, τον Χρήστο Σαντικάι, που μου γράφει και τραγούδια», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.