Έμεινε "κάγκελο" η Σωτηροπούλου - Η έκπληξη στο Καλό Μεσημεράκι για τα γενέθλια της

Η ηθοποιός ντράπηκε και κρύφτηκε πίσω από τον παρουσιαστή

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Έμεινε

Το μεσημέρι της Πέμπτης 28/4 και μετά την επιστροφή του Νίκου Μουτσινά και της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι, καλεσμένη βρέθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου. Η ηθοποιός όμως σήμερα έχει τα γενέθλια της, και οι συνάδελφοι του παρουσιαστή φρόντισαν και είχαν ετοιμάσει μία έκπληξη για την ηθοποιό.

Έμεινε "κάγκελο" με την έκπληξη η Σωτηροπούλου

Η Τόνια Σωτηροπούλου, κατά την είσοδό της στο πλατό, αφού χαιρέτησε τον Νίκο Μουτσινά, είδε την “Βάνια” να εισβάλλει στο πλατό κρατώντας μία τούρτα υπερπαραγωγή. Όλοι έμειναν άναυδοι, ενώ η ηθοποιός ντράπηκε και κρύφτηκε πίσω από τον παρουσιαστή. Στη συνέχεια, όλοι μαζί της τραγούδησαν το «χρόνια πολλά», με εκείνη να σβήνει τα κεριά, αφού έκανε πρώτα την ευχή της.

Η επική αποκάλυψη για την πρόταση γάμου του Μαραβέγια

.Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός έκατσε στον καναπέ όπου μίλησε για όλους και για όλα αλλά και για την στιγμή που αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα με τον αγαπημένο της, Κωστή Μαραβέγια (δείτε εδώ που πήγαν πρόσφατα διακοπές)

Πιο συγκεκριμένα, όσον αναφορά την πρόταση γάμου η ίδια αποκάλυψε πως έγινε κανονικά, και ήταν αστεία και ρομαντική ταυτόχρονα.