Full ερωτευμένος ο Κωστής Μαραβέγιας: Έτσι ευχήθηκε στην Τόνια Σωτηροπούλου για τα γενέθλιά της

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Full ερωτευμένος ο Κωστής Μαραβέγιας: Έτσι ευχήθηκε στην Τόνια Σωτηροπούλου για τα γενέθλιά της

Η Τόνια Σωτηροπούλου έχει σήμερα τα γενέθλια της, γεγονός που δεν την σταμάτησε από το να επισκεφτεί το «Καλό Μεσημεράκι» και τον Νίκο Μουτσινά. Ωστόσο η ηθοποιός από το πρωί δέχεται ευχές από συγγενείς και φίλους, αλλά και από τον αγαπημένο σύζυγό της, Κωστή Μαραβέγια.

Οι ευχές του Κωστή Μαραβέγια για την Τόνια Σωτηροπούλου

Ο τραγουδιστής έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη του και το θαυμάσμό του για τη σύντροφό του, και αυτό έκανε και αυτή την ιδιαίτερη μέρα.

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Τόνια Σωτηροπούλου και ήδη από το πρωί δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές από συγγενείς, φίλους αλλά και followers στα social media.

Με αφορμή λοιπόν τα γενέθλιά της, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από καλοκαιρινές τους διακοπές, όπου βρίσκονται πάνω σε ένα σκάφος, με την Τόνι Σωτηροπούλου να απολαμβάνει τη θέα με το απέραντο γαλάζιο.

«Καλοκαίρι αιώνιο να είναι η ζωή σου», ευχήθηκε ο Κωστής Μαραβέγιας στην αγαπημένη του.

Full in love ο Κωστής Μαραβέγιας: «Όταν είδα την Τόνια...» - Μιλάει για τη γυναίκα του και ''λιώνει''

Ο Κωστής Μαραβέγιας έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη ζωής το μεσημέρι του Σαββάτου 26/3 στο Dot μιλώντας για την περιπέτεια του με τον covid αλλά και για το τεράστιο έρωτα του για την Τόνια Σωτηροπούλου.

Είναι γεγονός πως οι δύο τους αποτελούν ένα λαμπερό ζευγάρι, που φαίνεται να έχουν βρει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου, το άλλο του μισό. Ο γάμος ήταν μια πολύ ευτυχής στιγμής και για τους δύο, αλλά όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής συνέβη περισσότερο σαν ένα πάρτι, μια γιορτή και όχι για να αλλάξει η ζωή τους (Άλλαξε τελικά κάτι;).

«Κόλλησα Covid πολύ πριν τα εμβόλια. Το πέρασα δύσκολα, ήμουν 24 ημέρες κλεισμένος στο στούντιο μόνος μου, εγώ και τα μουσικά όργανα. Ερχόταν η Τόνια, έπαιρνε τα σκουπίδια, μου έδινε φαγητό, έριχνε και ένα δάκρυ. Τότε φοβόμασταν πάρα πολύ έστω να έρθουμε και κοντά. Άρχισα μόνος μου να πειραματίζομαι και να φτιάχνω πραγματάκια. Έγραψα το νέο μου άλμπουμ. Έβλεπα τα Φιλαράκια σαν αντίδοτο».

«Αισθανόμουν και πριν τον γάμο ότι ήμουν με τον σύντροφο της ζωής μου, τον άνθρωπό μου και πορευόμαστε μαζί για το υπόλοιπο. Συνυπάρχουμε αλλά είμαστε αυτόνομοι και μοναδικοί. Είμαστε καλά και είμαστε μαζί. Παντρευτήκαμε γιατί θέλαμε ένα ωραίο πάρτι για τους φίλους μας. Ήθελα να κάνω μια γιορτή, να σπάσω την μαυρίλα και να κάνω ευτυχισμένο τον άνθρωπό μου. Ας πούμε το σε αγαπώ σε αυτούς που πρέπει, ας παντρευτούμε αυτούς που θέλουμε» εξομολογήθηκε ο Κωστής Μαραβέγιας για την Τόνια Σωτηροπούλου.

«Όταν είδα την Τόνια κατάλαβα ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου. Ήταν πολύ πνευματώδης, με αυτή την σπάνια ομορφιά που όμοια της δεν έχω ξαναδεί. Είχε χιούμορ, ήταν ζεστή, ευαίσθητη και μάχιμη. Τα συνδύασε όλα αυτά που με γοητεύουν» δήλωσε ο δημοφιλής καλλιτέχνης.