Βαμμένη χωρίς τη μάσκα και με φτιαγμένο μαλλί - Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ιωάννας Παλιοσπύρου στους Πρωταγωνιστές

Δύο χρόνια μετά τη σοκαριστική επίθεση που δέχτηκε

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Βαμμένη χωρίς τη μάσκα και με φτιαγμένο μαλλί - Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ιωάννας Παλιοσπύρου στους Πρωταγωνιστές

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, εμφανίστηκε για πρώτη φορά το βράδυ της Πέμπτης 28/4 χωρίς την μάσκα της, στους «Πρωταγωνιστές», σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στον Σταύρο Θεοδωράκη. Η γυναίκα που χαίρει θαυμασμού όλων των ανθρώπων που παρακολούθησαν όλο τον δύσκολο δρόμο που διάνυσε μετά την επίθεση με το βιτριόλι και την δύναμη ψυχής που έδειξε παράλληλα μιλά για τα δύο αυτά χρόνια και αποκαλύπτει.

«Γυρνάει» στις φρικτές πρώτες ημέρες στο νοσοκομείο, εξηγεί την άρνηση της, να δει το πρόσωπο της στον καθρέφτη αλλά και μέσα από την κάμερα δείχνει τα χειρουργεία της και καταγράφει τις ειδικές θεραπείες και τις δοκιμές του προσθετικού της αυτιού. Τέλος μαζί με τον παρουσιαστή, επιστρέφει στην Καλλιθέα στο σημείο επίθεσης και περιγράφει τι ακριβώς έγινε την 20η Μαΐου του 2020.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ιωάννας Παλιοσπύρου και όσα ανέφερε

Μιλώντας στον Σταύρο Θεοδωράκη εξομολογήθηκε πόσο δύσκολο ήταν να αποδεχτεί τον εαυτό της και κατ’ επέκταση να αποδεχτεί και τα βλέμματα των άλλων. Μάλιστα τον πρώτο καιρό όπως είπε δεν άγγιζε καν τον εαυτό της και η μητέρα της είχε αναλάβει να της βάζει τις θεραπευτικές κρέμες.

Όπως είπε έκανε τουλάχιστον έναν χρόνο να αφήσει άνθρωπο να την πλησιάσει ακόμα και τις φίλες της.

«Δεν ένιωθα άνθρωπος, ότι δεν έχω καν ανθρώπινη μορφή οπότε ήταν πολύ μακριά να σκεφτώ τον εαυτό μου ερωτικά με κάποιον . Πόσο να πλησιάσεις κάποιον όταν σκέφτεσαι ότι η εικόνα σου μπορεί να τον απωθεί;» είπε χαρακτηριστικά για τους άντρες.

Έχω ανακτήσει μεγάλο μέρος της αυτοπεποίθησης που είχα. Πλέον κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και νιώθω ότι είμαι όμορφη. Για μένα η λέξη όμορφη δεν έχει να κάνει 100% με την εξωτερική εικόνα. Έχει να κάνει με το πώς νιώθω, με την αγάπη που παίρνω».

«Φτάνει η στιγμή που θα κυκλοφορείς χωρίς μάσκα;»

«Δεν μπορώ πάντα να κυκλοφορώ χωρίς μάσκα, θα πρέπει να τη φοράω για θεραπευτικούς λόγους. Πλέον κάποιες στιγμές θα ξεκλέβω. Δεν έχω εξοικειωθεί 100% με την εμφάνισή μου, είμαι σε μεταβατικό στάδιο. Πιο πολύ έχει να κάνει με την αποδοχή του άλλου που με κάνει να νιώθω καλά».

«Το επόμενο χειρουργείο θα γίνει σε μερικούς μήνες και κάπως έτσι θα πηγαίνω, όλα έχουν να κάνουν με τη βελτιστοποίηση της εικόνας. Δεν είναι μόνο αισθητικό το θέμα είναι και λειτουργικό».

Την αποθέωσε το Twitter

Πως και πως περίμεναν οι τηλεθεατές να παρακολουθήσουν το βράδυ της Πέμπτης 29/4 την συνέντευξη που παραχώρησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» καθώς αναφέρθηκε για την φρικτή επίθεση που δέχτηκε το 2020 ενώ από την άλλη έβγαλε για πρώτη φορά την μάσκα που προστατεύει το πρόσωπό της.

Μάλιστα, οι χρήστες των social media έδωσαν για άλλη μια φορά το παρών τους μιας και το Twitter πήρε "φωτιά" από το κύμα συμπαράστασης ως προς το πρόσωπό της καθώς οι περισσότεροι θέλησαν να στείλουν το μήνυμα πως είναι εξίσου όμορφη και χωρίς της μάσκα.