Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου - «Δεν μπορεί να αποκατασταθεί το αυτί αλλά θα βάλω ένα τεχνητό...»

Τις σκέψεις αυτοκτονίας και η πρώτη φορά που αντιμετώπισε την όψη της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου  - «Δεν μπορεί να αποκατασταθεί το αυτί αλλά θα βάλω ένα τεχνητό...»

Το βράδυ της Πέμπτης 28/4 μέσα από την εκπομπή «Πρωταγωνιστές» η Ιωάννα Παλιοσπύρου "άνοιξε" την καρδιά της και μίλησε για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής μετά από την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε το 2022 καθώς από τότε η ίδια ζει τον δικό της Γολγοθά ενώ από την άλλη η υποστήριξη που έχει λάβει από άλλα πρόσωπα είναι αμέτρητη.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Παλιοσπύρου για την επίθεση με βιτριόλι

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποφάσισε να δείξει για πρώτη φορά την κατάσταση του δέρματός της καθώς μέχρι στιγμής έχει κάνει 9 χειρουργεία προκειμένου να ανταπεξέλθει ο οργανισμός της και πάλι μετά από αυτό το σοκ.

Η ίδια έβγαλε την μάσκα με την οποία στην ουσία προστατεύει το πρόσωπό της και αποκάλυψε πως είναι σήμερα. Μεταξύ άλλων η ίδια αναφέρθηκε και στις τάσεις αυτοκτονίας που είχε αφού τόνισε χαρακτηριστικά:

«Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τον σωματικό ή ψυχικό πόνο αλλά σου φαίνεται λυτρωτικό. Αυτό σκέφτηκα κι εγώ. Τα βράδια έβλεπα όμορφα όνειρα και το πρωί ξύπναγα στο νοσοκομείο».

Από την άλλη, αποκάλυψε ότι περιμένει ένα χειρουργείο για να αποκατασταθεί η γραμμή του τριχωτού της κεφαλής της. «Σε αυτό το σημείο δεν θα ξαναβγάλω τρίχες έχουν καεί. Επίσης δεν μπορεί να αποκατασταθεί το αυτί αλλά θα βάλω ένα τεχνητό που θα συγκρατείται με μαγνητάκι».