Η Κατερίνα Στικούδη αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Κοιμόμουν στο αμάξι του πεθερού μου!»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Κατερίνα Στικούδη αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Κοιμόμουν στο αμάξι του πεθερού μου!»

Το πρωί της Παρασκευής 29/4 μέσα από την εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε η Κατερίνα Στικούδη στην κάμερα όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το γεγονός ότι απολαμβάνει την μητρότητα καθώς τόνισε χαρακτηριστικά πως «τρελαίνεται» για το μωρό της.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαστε σε στάδιο συζητήσεων και αναμονής». Μάλιστα, σε ερώτηση για το αν θα την δούμε ξανά είτε στο J2US, είτε στον My Style Rocks, τόνισε: «Λες να τα κάνω και τα δύο; Όχι. Μια περίοδο κοιμόμουν στο αμάξι του πεθερού μου. Μη φανταστείς, ένα δίωρο να κλείσω τα μάτια μου. Δεν το ξανακάνω.»

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Στικούδη

Δεν τους φαίνεται καθόλου - Η μεγάλη διαφορά ηλικίας της Κατερίνας Στικούδη με τον Βαγγέλη Σερίφη

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόομπιζ είναι χωρίς αμφιβολία η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης, οι οποίοι γνωρίστηκαν το 2009. Στις 25 Αυγούστου 2018 το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε στη Θεσπρωτία και στις 17/10/2021 υποδέχτηκαν ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Βύρωνά τους, ο οποίος έχει κι ένα φοβερό παρατσούκλι.

Η τραγουδίστρια και ο DJ προσπαθούν όλα αυτά τα χρόνια να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, για αυτό και η Κατερίνα άργησε πολλούς μήνες να αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της.

Ωστόσο, υπάρχουν και φορές φυσικά που και μοιράζονται στα social media κοινές τους στιγμές, ενώ πραγματοποιούν και πολλές κοινές δημόσιες εξόδους.

 Η μεγάλη διαφορά ηλικίας της Κατερίνας Στικούδη με τον Βαγγέλη Σερίφη

Η μεγάλη διαφορά ηλικίας της Κατερίνας Στικούδη με τον Βαγγέλη Σερίφη

Μάλιστα, μπορεί να μην τους φαίνεται καθόλου, ωστόσο ο Βαγγέλης Σερίφης ρίχνει αρκετά χρονάκια στην Κατερίνα Στικούδη. Συγκεκριμένα, έχουν δέκα χρόνια διαφορά ηλικίας, μιας και ο πρώτος είναι 47 ετών, ενώ η δεύτερη 37!