Πρώην της Ναταλίας Γερμανού εγκατέλειψε την ηθοποιία και έγινε Dj

Hθοποιός σε ρόλο dj!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρώην της Ναταλίας Γερμανού εγκατέλειψε την ηθοποιία και έγινε Dj

Από ότι φαίνεται, ο Μάνος Ιωάννου, πολύ ταλαντούχος ηθοποιός αλλά και μία πρώην μακροχρόνια σχέση της Ναταλίας Γερμανού, η οποία είχε ενοχληθεί στο παρελθόν με δηλώσεις του, έκανε στροφή στην καριέρα του τελευταίο καιρό, αντί για ηθοποιό τον απολαμβάνουμε σε έναν ρόλο Dj!

Η στροφή καριέρας του Μάνου Ιωάννου

O δημοφιλής ηθοποιός, λατρεύοντας τη μουσική και τον ρυθμό, και με μία φιλία χρόνων να τον συνδέει με την γνωστή dj Μαριλίτα, συνεργάζονται μαζί on decks, αποτελώντας ένα καυτό δίδυμο, που όσοι έχει τύχει να διασκεδάσουν μαζί τους μιλούν με τα καλύτερα για το μουσικό αυτό "πάντρεμα".

Ο Μάνος Ιωάννου σε νέο ρόλο

Ξεκινώντας ήδη το «Οn tour 2022» τους, με προγραμματισμένες dj sets εμφανίσεις, στα πιο γνωστά clubs σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, αποτελούν αδιαμφησβήτητα την πιο φρέσκια και ανανεωμένη πρόταση, του απόλυτου clubbing.

Dj ο Μάνος Ιωάννου

Οι δηλώσεις του για τον Πέτρο Φιλιππίδη πριν λίγο καιρό

Στις κάμερες και στους δημοσιογράφους μίλησε ο ταλαντούχος και εξαιρετικά ευγενικός ηθοποιός, Μάνος Ιωάννου, ο οποίος μεταξύ άλλων απάντησε και για ένα θέμα που έχει απασχολήσει αρκετά τον τελευταίο καιρό, αυτό με τους ηθοποιούς που δικάζονται για κακοποιητικές πράξεις, και αναφέρθηκε για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, του οποίου η δίκη έχει ξεκινήσει από νωρίς σήμερα 28/3.

«Η συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν πάρα πολύ καλή. Ήταν άψογος, πολύ επαγγελματίας και αυστηρός όσο πρέπει στη δουλειά του. Δεν είχα δει καμία περίεργη συμπεριφορά. Δεν νομίζω ότι είναι η θέση μου να πάω ως μάρτυρας υπεράσπισης, ούτε να πάνε όλοι όσοι έχουν συνεργαστεί καλά μαζί του. Κατηγορείται για κάτι άλλο ο άνθρωπος», απάντησε ο ηθοποιός.