Με το ένα πόδι εκτός OPEN η Μπέττυ Μαγγίρα; - Ανακοινώθηκε το τηλεοπτικό της μέλλον

Που θα την δούμε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Με το ένα πόδι εκτός OPEN η Μπέττυ Μαγγίρα; - Ανακοινώθηκε το τηλεοπτικό της μέλλον

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν είναι αναμφίβολα ανατρεπτική μιας και τα νούμερα τηλεθέασης σε κάθε πρωινή εκπομπή αναμφίβολα δεν μπορούν να θεωρηθούν δεδομένα. Πιο συγκεκριμένα, μπορεί η Μπέττυ Μαγγίρα με την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN να μην σημείωσε ειδικά στις αρχές καλά ποσοστά τηλεθέασης, ωστόσο η ίδια δεν το άφησε να την πάρει προς τα κάτω.

Τον τελευταίο καιρό έχει παρατηρηθεί πως η εκπομπή της έχει σημειώσει άνοδο κάτι που είναι αρκετά ευχάριστο, ωστόσο ποιο θα είναι το τηλεοπτικό της μέλλον μιας και οι μεταγραφές για του χρόνου έχουν ¨χτυπήσει" κόκκινο;

Σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day» η πορεία της το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως της έδωσε για τα καλά το πράσινο φως προκειμένου να συνεχίσει και για του χρόνου. Βέβαια αναμένεται αν γίνουν ριζικές αλλαγές μιας και θα αλλάξουν τα πρόσωπα που την πλαισιώνουν μπροστά από τις κάμερες.

Το τηλεοπτικό μέλλον της Μπέττυς Μαγγίρα

Βούρκωσε στον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» η Μπέττυ Μαγγίρα - Τι συνέβη;

Το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα (25/4) η Μπέττυ Μαγγίρα υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής της «Ποιος είναι πρωινιάτικα» τον Κώστα Γιαννόπουλο, ο οποίος είναι ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού σε γιορτινό mood καθώς καλημέρισε τους τηλεθεατές της με έναν επικό χορό.

Πιο συγκεκριμένα, όταν η παρουσιάστρια του OPEN διάβασε το γράμμα που είχε αφήσει ο μικρός Ανδρέας Γιαννόπουλος πριν φύγει από τη ζωή το 1995, δεν άντεξε και ξέσπασε σε δάκρυα.

Οι δηλώσεις της Μπέττυς Μαγγίρα

Μεταξύ άλλων η ίδια ανέφερε on air: «Συγκινούμαι πάρα πολύ, όχι μόνο επειδή είμαι μάνα, συγκινούμαι με ένα παιδί που ήταν τόσο μικρό, πάλευε με την ίδια του την ασθένεια και είχε αυτό το κουράγιο και το όραμα να φτιάξει έναν κόσμο καλύτερο για τα παιδιά, ο μικρός Ανδρέας. Θέλει τέτοια δύναμη ψυχής».