«Εσύ θα πας στις φυλακές και θα κάνεις παρέα στην Πισπιρίγκου» - Η αιχμηρή απάντηση του Λιάγκα για το εξώδικο

Διευκρινίσεις για το εξώδικο που έλαβαν από την Πισπιρίγκου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Εσύ θα πας στις φυλακές και θα κάνεις παρέα στην Πισπιρίγκου» - Η αιχμηρή απάντηση του Λιάγκα για το εξώδικο

To πρωί της Παρασκευής 29/4 στην εκπομπή Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, έδωσαν ορισμένες διευκρινίσεις για το εξώδικο που έλαβαν από την Ρούλα Πισπιρίγκου και την οικογένεια της. Η εξώδικη δήλωση έχει να κάνει με τις ανώνυμες μαρτυρίες που προβάλλονται στο Πρωινό και τότε ο παρουσιαστής θέλησε να σχολιάσει κάποια πράγματα.

Σχολίασε μάλιστα πως λογικά η Ρούλα θέλει συντροφιά στις φυλακές

«Αναμένουμε απαντήσεις ούτως ώστε να ζητήσουμε νομική προστασία, η οποία δεν θα είναι στον άξονα επιδίωξης αστικής αποζημίωσης, δεν θα προβάλει κανένα οικονομικής φύσεως αίτημα η κ. Πισπιρίγκου. Όμως θα προβάλει αίτημα ποινικού πειθαρχικού χαρακτήρα για να μπορέσει να προστατεύσει αυτό το οποίο συμβαίνει αυτή τη στιγμή σε βάρος της».

Απευθυνόμενος στην Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Η κ. Πισπιρίγκου προφανώς σε θέλει συντροφιά, θέλει να της κάνει παρέα, επειδή είπες για τη φυλακή, διότι ξεκαθάρισε ο κ. Όθωνας Παπαδόπουλος ότι δεν θέλουν να μας πάρουν λεφτά αλλά μάλλον θέλει η κ. Ρούλα παρέα. Εγώ δεν μπορώ να πάω στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, θα πάω στις αντρικές. Εσύ θα πας στις γυναικείες και θα κάνεις παρέα στην κ. Ρούλα Πισπιρίγκου».

«Κατηγορείται από τη Δικαιοσύνη ότι έχει σκοτώσει το ένα παιδί και να κατηγορεί εμάς επειδή δεν δίνουμε τα ονόματα; Ποιος απειλεί με μηνύσεις ποιον»;

Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τον Γιώργο Λιάγκα

Σε ένα αδιανόητο ξέσπασμα προχώρησε το πρωί της Τετάρτης (27/4) ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή Πρωινό, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις φωτογραφίες που διέρρευσαν με τον Μάνο Δασκαλάκη να ψήνει κρέατα την Κυριακή του Πάσχα λίγο μετά τον θάνατο του παιδιού του.

Ο παρουσιαστής βλέποντας την είδηση αυτή, σε συνδυασμό μάλιστα με το γεγονός πως ο Μάνος Δασκαλάκης θα κυκλοφορήσει το δικό του τραγούδι, δεν μπόρεσε να κρατηθεί και ξέσπασε.

«17 ημέρες μετά τον θάνατο του παιδιού του, που δε ξέρεις από τι πέθανε, που πρέπει να είσαι με αντικαταθλιπτικά για να είσαι όρθιος –τουλάχιστον αυτό κάνει ο φυσιολογικός άνθρωπος για μένα-. Μπράβο στους ανθρώπους που καταφέρνουν να ψήνουν κρέατα και να ανεβάζουν φωτογραφίες, υποκλίνομαι.

Έχω τρελαθεί τελείως, δεν αντέχω άλλο! Σας ζητώ συγγνώμη για την έντασή μου, είναι και τέτοιες ημέρες. Ακούστε λίγο, ο λαός τι λέει; Η ζωή συνεχίζεται, λέει ο λαός. Συγγνώμη, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις, η ζωή δεν συνεχίζεται. Να βρεις τη δύναμη να μεγαλώσεις τα παιδιά και όχι να μην σου καεί το medium rare κρέας. 17 ημέρες μετά τον θάνατο του παιδιού σου! Λέω να το πάω χαλαρά και ήπια αλλά δεν αντέχω κάποια στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.