«Πέρασα πολύ άσχημα όταν έπαιζα την Αλίκη» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη

«Έπαθα ψυχοσωματικά και υπέφερα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Πέρασα πολύ άσχημα όταν έπαιζα την Αλίκη» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη

Στην εκπομπή «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Παπουτσάκη η οποία μίλησε για την δύσκολη περίοδο που βίωσε παλιότερα όταν υποδήθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη ενώ αναφέρθηκε και πως είναι πλέον στα επαγγελματικά της.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Εκ των υστέρων καταλαβαίνω πόσο ανούσιο ήταν όλο αυτό, το βίωνα τότε όλο αυτό το παράλογο της ιστορίας. Ήταν πάρα πολύ παραβιαστικό και πάρα πολύ δύσκολο. Το κάνει ακόμα δυσκολότερο το γεγονός ότι δεν ήμουν ποτέ ένας άνθρωπος που αυτό που επεδίωκα ήταν η δημοσιότητα με κάθε κόστος. Δεν ήταν αυτό.

Και το πιο δύσκολο απ’ όλα ήταν αυτό που έλεγαν κάποιοι, ότι αυτό το προκαλείς εσύ ο ίδιος, ότι φωνάζεις τους παπαράτσι κλπ. Μου φαινόταν τραγικό. Ήμουν πάρα πολύ άσχημα, πρέπει να πέρασα κατάθλιψη, μη διαγνωσμένη. Έκλαιγα πολύ. Έπαθα ψυχοσωματικά και υπέφερα, έβγαλα και αυτοάνοσο. Γενικά ήταν μια κατάσταση πολύ δύσκολη, τι να σου λέω τώρα…».

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Παπουτσάκη

«Κάποιος από το κοινό ανέβηκε και άρχισε να με χτυπάει»

Η όμορφη και λαμπερή ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία πριν λίγο καιρό έδωσε όνομα στο παιδάκι της, μίλησε το πρωί της Πέμπτης 14/4 στο «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε σε διάφορα περιστατικά που της έχουν τύχει στην καριέρα της. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε για τα περίεργα σημειώματα που δεχόταν στο παρελθόν από θαυμαστή αλλά και ένα σκηνικό με θεατή που την χτύπησε.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην καριέρα της στην υποκριτική. «Δεν ξέρω τι λες όταν λες επιτυχία, εγώ κάνω τη δουλειά μου. Ποτέ δεν καβάλησα το καλάμι, το καβάλησα δεν με ενδιέφερε ποτέ. Οι «Αέρινες σιωπές» και ο «Κόκκινος κύκλος» με έκαναν γνωστή στο κοινό. Δεν λέω όχι σε σόου, ανάλογα με την ποιότητα και το πλαίσιο», ανέφερε αρχικά.

Επιπλέον, η Κατερίνα Παπούτσάκη περιέγραψε κάποια περιστατικά που την έφεραν σε δύσκολη θέση. «Σε μια παράσταση μου έστελναν περίεργα σημειώματα, από κομμένα γράμματα εφημερίδων, ήταν τρομακτικό. Έχουν υπάρξει και δύσκολες συνεργασίες, δεν έχω φύγει από παράσταση, το έχω πάει μέχρι το τέλος με κόστος της ψυχικής μου υγείας.

Στη σκηνή μου έχει τύχει κάποιος από το κοινό να έρθει κατά πάνω μου και άρχισε να με χτυπάει», αποκάλυψε η Κατερίνα Παπουτσάκη.