Τούρτα υπερπαραγωγή για τα γενέθλιά της η Τόνια Σωτηροπούλου - Η ανάρτηση στο Instagram

Έκλεισε τα 35 της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τούρτα υπερπαραγωγή για τα γενέθλιά της η Τόνια Σωτηροπούλου - Η ανάρτηση στο Instagram

Χτες 28/4 η Τόνια Σωτηροπούλου γιόρταζε τα 35α γενέθλια της και δέχτηκε ευχές από αγαπημένους, φίλους και συγγενείς, ενώ ο σύζυγός της, Κωστής Μαραβέγιας της ευχήθηκε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στο Instagram. (Δείτε εδώ το βίντεο).

Λαμπερή στα γενέθλιά της η Τόνια Σωτηροπούλου

Η ίδια απόλαυσε το πάρτι γενεθλίων της και ανάρτησε μία φωτογραφία από τη στιγμή που έσβησε την τούρτα της στην οποία χαμογελά πλατιά, στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Αγάπη. Πολύτιμη και σπάνια. Σας ευχαριστώ για τις ευχές και την υπέροχη ενέργεια! Να γελάτε και να γιορτάζετε τα γενέθλια, να μοιράζεστε και να σκορπάτε χαρά ????????», έγρεψε στο ποστ.

Σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη η ηθοποιός εξομολογήθηκε για τα γενέθλια:

«Για πολλά χρόνια δεν μπορούσα καθόλου τα γενέθλια, με έπιανε μια νοσταλγία, ένα άγχος, ότι άλλος ένας χρόνος, προφανώς δεν είχα σε κάποια πράγματα πληρότητα στη ζωή μου. Από την άλλη όμως πριν από 5 χρόνια αποφάσισα ότι αυτό θα αλλάξει γιατί δεν μου αρέσει και με ταλαιπωρεί. Είναι κάτι το οποίο πρέπει να γιορτάζεται. Το προετοίμαζα και έλεγα ότι φέτος δεν θα είμαι ένα μίζερο βόδι».

Έμεινε "κάγκελο" η Σωτηροπούλου - Η έκπληξη στο Καλό Μεσημεράκι

Το μεσημέρι της Πέμπτης 28/4 και μετά την επιστροφή του Νίκου Μουτσινά και της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι, καλεσμένη βρέθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου. Η ηθοποιός όμως σήμερα έχει τα γενέθλια της, και οι συνάδελφοι του παρουσιαστή φρόντισαν και είχαν ετοιμάσει μία έκπληξη για την ηθοποιό.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, κατά την είσοδό της στο πλατό, αφού χαιρέτησε τον Νίκο Μουτσινά, είδε την “Βάνια” να εισβάλλει στο πλατό κρατώντας μία τούρτα υπερπαραγωγή. Όλοι έμειναν άναυδοι, ενώ η ηθοποιός ντράπηκε και κρύφτηκε πίσω από τον παρουσιαστή. Στη συνέχεια, όλοι μαζί της τραγούδησαν το «χρόνια πολλά», με εκείνη να σβήνει τα κεριά, αφού έκανε πρώτα την ευχή της.