«Θέλω να τον κλείσουμε! Γεια σας» - "Σκοτώθηκε" η Καινούργιου με τον δικηγόρο της σπιτονοικοκυράς της Πάτρας

"Σφάχτηκαν" κανονικότατα στον αέρα της εκπομπής της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Θέλω να τον κλείσουμε! Γεια σας» -

Στην εκπομπή Super Κατερίνα εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής 29/4 ο δικηγόρος της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη προκειμένου να κάνει κάποιες αποκαλύψεις για την υπόθεση.

Ωστόσο, η συζήτηση δεν πήγε καλά, καθώς ο δικηγόρος δεν παρέλειψε να... ρίξει τα βέλη του στον Πέτρο Κουσουλό, τον οποίο εξακολουθούσε να τον αποκαλεί με λάθος επώνυμο, υποστηρίζοντας ότι κάνει το “γραφείο τύπου” του Μάνου Δασκαλάκη (διαβάστε εδώ την κατάθεσή του που βγήκε χθες στο φως).

"Σκοτώθηκαν" στον αέρα του ALPHA η Κατερίνα Καινούργιου και ο δικηγόρος της σπιτονοικοκυράς

«Έχω καταθέσει σε κάποιον κύριο Κουτσούλο, δεν ξέρω πως λέγεται και δε με ενδιαφέρει, του έχω καταθέσει εξώδικο που το έστειλα χθες μέσω του οποίου του απαγορεύει να μιλάει για τους συγγενείς της κυρίας Κούτρα. Θα πρέπει να παίρνει ίσες αποστάσεις και να περιοριστεί στα δημοσιογραφικά του καθήκοντα. Ασκεί ρόλο εκπροσώπου τύπου του κυρίου Δασκαλάκη. Διάβασε από το κινητό του τηλέφωνο ότι του έγραψε ο κύριος Δασκαλάκης. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που καταγγέλλω».

Η Κατερίνα Καινούργιου ενοχλημένη του απάντησε: «Ο Πέτρος Κουσουλός αρχικά είναι ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος και εξαιρετικό παιδί. Στο θέμα της Πάτρας έχει βγάλει απίστευτες αποκαλύψεις και τα έχει χειριστεί όλα με απίστευτο σεβασμό».

«Έχει στείλει μήνυμα στο κινητό μου τηλέφωνο και λέει ότι την επόμενη φορά δε θα είναι τρυφερός. Αν είναι δυνατόν, δημοσιογράφος να στέλνει στο τηλέφωνο δικηγόρου τέτοιο μήνυμα» είπε αμέσως μετά ο δικηγόρος της σπιτονοικοκυράς κάνοντας την Κατερίνα Καινούργιου να ξεσπάσει: «Ο Πέτρος Κουσουλός, δεν έχει βγει να μεταφέρει την ιδιωτική σας συζήτηση και δε θα το έκανε ποτέ. Μπορεί να είχε τους λόγους του να σας στείλει το μήνυμα».

Τότε, ο κ. Θεοδωρόπουλος αποκάλεσε πάλι με λάθος επώνυμο τον Πέτρο Κουσουλό:

«Λέγεται Πέτρος Κουσουλός. Βγήκατε στην εκπομπή να κατηγορήσετε τον Πέτρο Κουσουλό; Δεν το δέχομαι, δεν το δέχομαι γιατί είναι και ένας εξαιρετικός συνάδελφος. Ή θα μιλήσετε για την υπόθεση ή θα το κλείσουμε… Εσείς βγήκατε να μιλήσετε για τον Πέτρο Κουσουλό. Είναι όλο λάθος, γεια σας. Κύριε Θεοδωρόπουλε λυπάμαι, βγήκατε να μας πείτε για μια προσωπική διένεξη με τον Πέτρο Κουσουλό. Και τον λέτε επίτηδες με λάθος όνομα για να τον μειώσετε. Μιλάτε γι’ αυτόν και προσπαθείτε να τον μειώσετε» ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Δε θα με σταματήσει κανένας κύριος Κούτσουλος στο να μην κάνω αποκαλύψεις» είπε ο δικηγόρος της σπιτονοικοκυράς με την Κατερίνα Καινούργιου να δίνει τέλος στην επικοινωνία τους λέγοντας. «Άντε πάλι… Όχι. Θέλω να τον κλείσουμε. Επειδή σέβομαι τον Πέτρο και προσωπικά…. Γειά σας!».

Η ένταση της Κατερίνας Καινούργιου για όσα ζήτησε η Πισπιρίγκου στη φυλακή

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μπορεί να κρατείται στο κελί της στις φυλακές Κορυδαλλού, παρ' όλα αυτά καταφέρνει και προκαλεί τόσο τον απλό κόσμο όσο και δημοσιογράφους - παρουσιαστές, με τα όσα λέει και κάνει από το κελί της. Μετά την είδηση πως ζήτησε να εξομολογηθεί από εκεί που βρίσκεται τη Μεγάλη βδομάδα, μια νέα είδηση έμελλε να κάνει έξαλλη την Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια την Πέμπτη του Πάσχα 28/4 πληροφορήθηκε στο Super Kατερίνα πως η Πισπιρίγκου ζήτησε να ενημερωθεί ποια προσωπικά αντικείμενα του πήρε από το σπίτι, που έμεναν μαζί ο Δασκαλάκης και η απάντηση σε αυτό ήταν η οδοντόβουρτσα. Φυσικά η Καινούργιου δε μπόρεσε να συγκρατηθεί και σχολίασε πολύ έντονα το γεγονός.

«Δηλαδή συγγνώμη ζήτησε να μάθει αν ο Μάνος πήρε την οδοντόβουρτσα του από το σπίτι; Τι αντικείμενα; Δηλαδή αυτή τη στιγμή κατηγορείται για το θάνατο του παιδιού της και αυτή θέλει να μάθει ο Μάνος πήρε την οδοντόβουρτσα», είπε με απορία.