Τίτλοι τέλους στη σχέση του Αλέξη Παππά και της Άννας Ζένιου - Ανακοινώθηκε στον αέρα του Πρωινού

Οι πρώτες δηλώσεις της φιναλίστ του Bachelor

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τίτλοι τέλους στη σχέση του Αλέξη Παππά και της Άννας Ζένιου - Ανακοινώθηκε στον αέρα του Πρωινού

Μία απρόσμενη αποκάλυψη έγινε το πρωί της Παρασκευής (29/4) στην εκπομπή Πρωινό για την Άννα Ζένιου και τον Αλέξη Παππά. Συγκεκριμένα έγινε γνωστό πως ό, τι κι αν υπήρχε ανάμεσά τους, τώρα πια έχει τελειώσει και μάλιστα οριστικά.

Η φιναλίστ του The Bachelor μίλησε μάλιστα στην κάμερα της εκπομπής και τόνισε πως δεν έχει ανάγκη τον Αλέξη για να προχωρήσει στη ζωή της, ενώ αποκάλυψε πως τώρα πια δεν έχουν καμία επαφή. (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την κοινή τους έξοδο).

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο Αλέξης Παππάς μετρά έναν ακόμα χωρισμό για φέτος, μετά φυσικά από αυτόν με την Αλέσια και την Αθηνά New York. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως η σχέση του με την Άννα Ζένιου δεν είχε επιβεβαιωθεί επίσημα από κανέναν από τους δύο.

Το ξεκαθάρισε η Άννα Ζένιου για τον Αλέξη Παππά

«Δεν περιμένω κανέναν Αλέξη Παππά. Έπαθες σοκ; Δεν μου λείπει κανένας Αλέξης. Κοιτάω μπροστά και δεν μιλάμε πλέον. Δεν έχουμε κάποια επικοινωνία. Αραιά και που μπορεί να μιλήσουμε. Αυτά. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και ο καθένας παίρνει τον δρόμο του. Δεν ασχολούμαι, αυτός ο κύκλος έχει κλείσει», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Ζένιου.

Την ίδια στιγμή επέστεψε στην Ελλάδα η Αθηνά New York

Στην Αμερική βρίσκεται τους τελευταίους μήνες και συγκεκριμένα αμέσως μετά το τέλος του The Bachelor η Αθηνά New York, μιας και έχει χωρίσει εδώ και καιρό με τον Αλέξη Παππά.

Η ίδια παραμένει στην επικαιρότητα καθώς κρατά καθημερινή επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους, τόσο μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media -που προκαλούν κανονικό πανικό- ωστόσο και από το κανάλι που διατηρεί στο Youtube.

Μάλιστα, η Αθηνά επέστρεψε πριν μερικές μέρες στην Ελλάδα, με την ίδια να είναι κατενθουσιασμένη που είδε ξανά αυτό το μέρος που τόσο πολύ αγαπά. Φυσικά, λίγο μετά την άφιξή της στην Αθήνα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και τα πρώτα στιγμιότυπα.