«Ανατριχιάζω που θα το πω» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για την συνάντησή του με την Παλιοσπύρου

«Ας μου επιτραπεί να το πω! Δεν το έλεγα τόσο καιρό»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ανατριχιάζω που θα το πω» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για την συνάντησή του με την Παλιοσπύρου

Την τυχαία συνάντηση που είχε με την Ιωάννα Παλιοσπύρου αποκάλυψε στον αέρα του σημερινού 29/4 Πρωινού ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι την είδε χωρίς τη θεραπευτική μάσκα της.

Συγκλονισμένος ο Γιώργος Λιάγκας με την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ο παρουσιαστής λοιπόν, με αφορμή την αποκαλυπτική συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου στους Πρωταγωνιστές, είπε χαρακτηριστικά: «Να πω και κάτι. Ας μου επιτραπεί να το πω. Δεν το έλεγα τόσο καιρό. Την έχω δει έξω δυο τρεις φορές έξω την Ιωάννα χωρίς τη μάσκα, βράδυ, να πίνει τον καφέ της και να πίνει τον καφέ της. Έχουμε μιλήσει κιόλας και έχουμε χαιρετηθεί. Χωρίς τη μάσκα η γυναίκα κυκλοφορεί έξω, βρίσκει τη ζωή της. Βλέπω πως και εκείνη βγαίνει πολύ δυνατά προς τα έξω. Βλέπω και τον κόσμο παιδιά, είναι σημαντικό αυτό που θα πω, ανατριχιάζω που θα το πω.

Παλιά οτιδήποτε στα μάτια μας φάνταζε διαφορετικό, μπορεί να κοιτάγαμε με γουρλωμένα μάτια. Παρατηρώ τον κόσμο. Επειδή ένα βράδυ καθόμουν στη Γλυφάδα σε ένα μαγαζί και η Ιωάννα ήταν με έναν φίλο της και μια φίλη της. Δεν παρατηρούσα την Ιωάννα, αλλά τον κόσμο, γιατί όλοι έλεγαν: “Η Παλιοσπύρου χωρίς τη μάσκα”. Ο κόσμος έχει εκπαιδευτεί, κανένας δεν την κοίταξε περίεργα, ώστε να την κάνει να αισθανθεί άσχημα».

Συγκινημένη και η Μπέττυ Μαγγίρα με την συνέντευξη της Ιωάννα Παλιοσπύρου

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωταγωνιστές βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 28/4 η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία για πρώτη φορά έδειξε το πρόσωπό της χωρίς μάσκα και συγκλόνισε τους πάντες με την προσωπική της εξομολόγηση.

Ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 29/4 στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα, με τη Μπέττυ Μαγγίρα και τους συνεργάτες της να ευχαριστούν την Ιωάννα Παλιοσπύρου για αυτή τη συνέντευξη.

«Μπράβο, να υποκλιθούμε σε αυτό το κορίτσι. Ήταν μία πάρα πολύ ωραία εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη. Είδαμε όλη την πορεία της εξέλιξης μετά την επίθεση, το τι πέρασε αυτό το κορίτσι στο νοσοκομείο. Να πούμε συγχαρητήρια στους γιατρούς που την ανέλαβαν και έκαναν εξαιρετική δουλειά. Είναι όντως όμορφη παιδιά. Ήταν συγκλονιστικό, το λέω και ανατριχιάζω. Είναι ηρωίδα. Μπράβο και στη μαμά της, είναι σπουδαία» σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα.