Η αδιάκριτη ερώτηση του Χάρη Ιωαννίδη έφερε σε άβολη θέση τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η αδιάκριτη ερώτηση του Χάρη Ιωαννίδη έφερε σε άβολη θέση τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Night Out» όπου παρουσιάζει ο Θεοχάρης Ιωαννίδης όπου μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός πέρασε από ανάκριση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης με αφορμή το φλερτ που υπήρξε μεταξύ του Χρήστου Βασιλόπουλου και της Sharon Stone δεν δίστασε να τον "πειράξει".

Βέβαια, ο Χρήστος Βασιλόπουλος αποφάσισε να μην απαντήσει καθώς του ζήτησε να περάσει στην επόμενη ερώτηση. Από την άλλη, δεν δίστασε να αναφέρει το πως γνωρίστηκε με την αγαπημένη του.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Βασιλόπουλου

«Έχω φάει πολύ λάσπη από μεγάλα δίδυμα ζευγάρια, οι οποίοι είναι παρουσιαστές»

Στον Γιώργο Σατσίδη και την εκπομπή “Ιστορίες του Hollywood” παραχώρησε συνέντευξη ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ο οποίος πέταξε "καρφιά" σε πρωινή εκπομπή και συγκεκριμένα σε μεγάλο ζευγάρι της τηλεόρασης.

Όπως εξομολογήθηκε, του έχουν ρίξει πολύ λάσπη λόγω της απόφασης του να πάει στο Λος Άντζελες και να ανοίξει και εκεί τα "φτερά" του στο χώρο της υποκριτικής.

«Έχω φάει πολύ λάσπη από τα πρωινάδικα και από μεγάλα δίδυμα ζευγάρια, οι οποίοι είναι παρουσιαστές. Κανένας παρουσιαστής και καμία παρουσιάστρια δεν κοιτάζει να δει τι credits έχεις πριν μιλήσει και πριν ανοίξει το στόμα του και πριν πει… κοίτα ο Βασιλόπουλος είναι στο Λος Άντζελες και κάνει τον κομπάρσο. Στην αρχή στεναχωρήθηκα πάρα πολύ», είπε αρχικά ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Χρήστος  Βασιλόπουλος σεξουαλική παρενόχληση

Πρόσθεσε επίσης: «Ήταν πολύ άσχημο για μένα να ακολουθώ το όνειρό μου και να βλέπω τη συνέχεια της ελληνικής πορείας μου σαν πορεία στο Λος Άντζελες να κατακρίνεται. Δεν περίμενα καν από μεγάλους δημοσιογράφους που είναι στα πρωινά, σε μεγάλα κανάλια, να μην είναι ενημερωμένοι πριν ανοίξουν το στόμα τους κα να ρίχνουν τόση λάσπη ακατάπαυστα». Ενώ, να σημειώσουμε πως ο ηθοποιός για διαφήμιση έχει πάρει πάνω από 30 χιλιάδες ευρώ.