Αποκλειστικό: Ξαφνικός χωρισμός για ακόμη μία πρώην παίκτρια του GNTM

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικό: Ξαφνικός χωρισμός για ακόμη μία πρώην παίκτρια του GNTM

Τα πράγματα φαίνεται πως δεν πάνε και τόσο καλά τον τελευταίο καιρό για τις πρώην παίκτριες του GNTM μιας και μόλις λίγες μέρες μετά την είδηση για τον χωρισμό της Ασημίνας Χαρίτου, έγινε γνωστό πως ακόμα ένα μοντέλο που είδαμε στο ριάλιτι του Star έδωσε οριστικό τέλος στη σχέση της.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι είχε απασχολήσει αρκετά τα μέσα ενημέρωσης, ωστόσο τον τελευταίο καιρό το μοντέλο αρνείται κατηγορηματικά να μιλήσει για εκείνον.

Ο χωρισμός της πρώην παίκτριας του GNTM είναι οριστικός

Ο λόγος για την Μικαέλα Φωτιάδη, η οποία σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, όχι μόνο έχει χωρίσει με τον σύντροφό της αλλά εδώ και ένα μήνα φιλοξενείται από μία πολύ καλή της φίλη.

Η ίδια μάλιστα, τις προηγούμενες ώρες μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τους διαδικτυακούς της φίλους μία ανάρτηση όλο νόημα.

«Υποκρισία, μάσκες παντού. Με ρόλους του πρέπει να διαγράφουν τους ρόλους του είμαι. Οι πιο ειλικρινείς άνθρωποι κατέληξαν να είναι οι μεθυσμένοι και οι τρελοί. Όλοι οι άλλοι κρυμμένοι πίσω από τα τείχη του ψέματος και της υποκρισίας», ανέφερε χαρακτηριστικά η φωτογραφία που ανέβασε.

Μικαέλα Φωτιάδη χωρισμός

Η Μικαέλα Φωτιάδη βρισκόταν σε σχέση με τον Αλέξανδρο Σπυριλιώτη

Μάλιστα, οι κακές γλώσσες αναφέρουν πως μέχρι και πριν μερικούς μήνες η Εύη Ιωαννίδου και ο Αλέξανδρος Σπυριλιώτης ήταν ζευγάρι. Αυτός λένε ήταν και ο λόγος πως ο η "τριάδα" του GNTM "έσπασε". Εμείς φυσικά δεν έχουμε επιβεβαιώσει αυτή την πληροφορία.

Πριν από λίγο καιρό, ο φακός του Youweekly.gr είχε συλλάβει το ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές σε έξοδό τους στα μπουζούκια, ωστόσο σε πρόσφατες δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Mega Καλημέρα, αρνήθηκε να μιλήσει για εκείνον.

Μικαέλα Φωτιάδη Σπυριλιώτης