Νίκη Λυμπεράκη: Συγκινεί το μήνυμα συμπαράστασης για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νίκη Λυμπεράκη: Συγκινεί το μήνυμα συμπαράστασης για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Το βράδυ της Πέμπτης 29/4 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στους «Πρωταγωνιστές» η Ιωάννα Παλιοσπύρου όπου μεταξύ άλλων βρέθηκε στη θέση μηδέν καθώς διηγήθηκε και πάλι την επίθεση που δέχτηκε στην Καλλιθέα πριν από 2 χρόνια.

Όπως ήταν λογικό τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε η εκπομπή ήταν αρκετά ικανοποιητικά καθώς οι τηλεθεατές περίμεναν πως και πως την συνέντευξή της μιας και για πρώτη φορά η ίδια αποκάλυψε το πραγματικό της πρόσωπο καθώς από τότε έχει κάνει 9 χειρουργεία.

Μάλιστα, η ίδια έχει δεχτεί ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης από τους διαδικτυακούς της φίλους καθώς την έχουν αποθεώσει. Ανάμεσά τους είναι και η Νίκη Λυμπεράκη η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έγραψε χαρακτηριστικά «Υπέροχη».

Η ανάρτηση της Νίκης Λυμπεράκη για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ανάρτηση Νίκης Λυμπεράκη

Το Twitter την αποθέωσε

Πως και πως περίμεναν οι τηλεθεατές να παρακολουθήσουν το βράδυ της Πέμπτης 29/4 την συνέντευξη που παραχώρησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» καθώς αναφέρθηκε για την φρικτή επίθεση που δέχτηκε το 2020 ενώ από την άλλη έβγαλε για πρώτη φορά την μάσκα που προστατεύει το πρόσωπό της.

Μάλιστα, οι χρήστες των social media έδωσαν για άλλη μια φορά το παρών τους μιας και το Twitter πήρε "φωτιά" από το κύμα συμπαράστασης ως προς το πρόσωπό της καθώς οι περισσότεροι θέλησαν να στείλουν το μήνυμα πως είναι εξίσου όμορφη και χωρίς της μάσκα.