«Σούσουρο» γύρω από το όνομα της Φαίης Μαυραγάνη - Τι συμβαίνει με τη δημοσιογράφο

Μένει στο Open ή αλλάζει «λιμάνι»;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Σούσουρο» γύρω από το όνομα της Φαίης Μαυραγάνη - Τι συμβαίνει με τη δημοσιογράφο

Πολύς λόγος έχει γίνει τους τελευταίους μήνες γύρω από το όνομα της Φαίης Μαυραγάνη για το αν τελικά πρόκειται να συνεχίσει τη συνεργασία της με το Open, ή θα αλλάξει την τηλεοπτική της στέγη από την επόμενη σεζόν.

Η παρουσιάστρια σημειώνει πολύ υψηλά ποσοστά στην εκπομπή που κάνει κάθε Σαββατοκύριακο, το «Τώρα ό, τι Συμβαίνει» και έτσι τα άλλα κανάλια έχουν αρχίσει να την προσεγγίζουν.

Τι συμβαίνει με το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Μαυραγάνη

«Τα έχουν βρει στα οικονομικά, δεν έχει πέσει η τελική υπογραφή, αλλά είναι πάρα πολύ κοντά" ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Πολυκάρπου, αποκαλύπτοντας πως η Φαίη Μαυραγάνη αναμένεται να παρουσιάσει μια νέα εκπομπή στη ζώνη 5:30-9 ή έως και 10 το πρωί, κάθε Σαββατοκύριακο, τηρώντας τον όρο της που απαγορεύει να βρεθεί τηλεοπτικά απέναντι από τον σύζυγό της, Νίκο Μάνεση», ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Πολυκάρπου.

Ο έρωτας και ο γάμος με τον Νίκο Μάνεση

Ο Νίκος Μάνεσης και η Φαίη Μαυραγάνη γνωρίστηκαν το 2002 όπου και ερωτεύτηκαν, ενώ παντρεύτηκαν και απέκτησαν μαζί δύο υπέροχα παιδιά, τον Φώτη και την Λυδία. Έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, αρκετές φορές έχουν μιλήσει με τρυφερά λόγια για την οικογένεια τους.

«Νομίζω ότι μόνο επειδή κάνουμε την ίδια δουλειά τα βολεύουμε στην καθημερινότητα, αλλιώς δεν θα τα βολεύαμε. Ένας άνθρωπος ο οποίος δουλεύει σαν ναυτικός κάνοντας το 60′ Ελλάδα έξι χρόνια, αν είχε μια γυναίκα που έκανε μια άλλη δουλειά, δεν θα μπορούσε εύκολα να τον καταλάβει. Ή ένας άντρας που έχει μια γυναίκα που ξυπνάει κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 4 και φεύγει από το σπίτι, δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να το καταλάβει. Άρα, μια χαρά, την ίδια δουλειά κάνουμε για να συνεννοούμαστε σε όλα αυτά τα περίεργα για τους πολλούς», είχε εξομολογηθεί η παρουσιάστρια για το σύζυγό της, με τον οποίο έφυγαν εκτός Αθήνας για τις ημέρες του Πάσχα.

Πολλά είναι αυτά που δεν γνωρίζουμε για το ζευγάρι, παρόλο που είναι μαζί εδώ και περίπου 19 χρόνια, όπως για παράδειγμα την διαφορά ηλικίας τους. Ο Νίκος Μάνεσης λοιπόν είναι γεννημένος 1 Απριλίου του 1961 και είναι 61 ετών, ενώ η σύζυγός του Φαίη Μαυραγάνη γεννήθηκε στις 3 Νοεμβρίου του 1973 και είναι 49 ετών.

Νίκος Μάνεσης Φαίη Μαυραγάνη διαφορά ηλικίας