Η τρύπα στην καρδιά της και το ισχαιμικό επεισόδιο - Η εξομολόγηση της Hailey Bieber

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η τρύπα στην καρδιά της και το ισχαιμικό επεισόδιο - Η εξομολόγηση της Hailey Bieber

Πριν από περίπου 1,5 μήνα έγινε γνωστή η είδηση ότι η Hailey Bieber οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καθώς υπέστη παροδική ισχαιμική προσβολή. Για αυτό της το πρόβλημα υγείας αποφάσισε να μιλήσει το μοντέλο δημοσίως.

Η Hailey Bieber εξηγεί τι συμβαίνει με την υγεία της

Συγκεκριμένα μέσα από το Instagram απευθύνθηκε στους ακολούθους της και μίλησε για εκείνη τι δύσκολη μέρα, αλλά και για όλα όσα κάνει πλέον για να διατηρεί την υγεία της.

Όπως είπε έτρωγε πρωινό με τον συζυγό της όταν ένιωσε τα ακροδάχτυλά της «μουδιασμένα και παράξενα». Όταν ο Justin Bieber τη ρώτησε πώς είναι, ανακάλυψε ότι δεν μπορούσε πλέον να μιλήσει.

«Η δεξιά πλευρά του προσώπου μου άρχισε να “κρεμάει”. Δεν μπορούσα να πω μία πρόταση. Αμέσως σκέφτηκα ότι παθαίνω εγκεφαλικό», σημείωσε η Hailey Bieber. Ένας γιατρός ήταν κοντά και ξεκίνησε να την εξετάζει όσο περίμεναν το ασθενοφόρο να φτάσει στο σημείο. Η πτωτική αίσθηση στη δεξιά πλευρά του προσώπου της πέρασε μετά από 30 δευτερόλεπτα, αλλά η δυσκολία στην ομιλία συνεχίστηκε.

Βέβαια, όπως παραδέχεται και η ίδια, το άγχος που ένιωθε, δεν βοήθησε καθόλου στη συγκεκριμένη κατάσταση.

«Το άγχος μου τα έκανε όλα πολύ χειρότερα. Μέχρι να βρεθώ στα επείγοντα, τα είχα ξεπεράσει όλα. Μπορούσα να μιλήσω και δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε στο πρόσωπο, αλλά ούτε και στα χέρια μου», εξηγεί.

Παρόλα αυτά, το μοντέλο υποβλήθηκε σε μία σειρά εξετάσεων, οι οποίες τελικά, απέδειξαν πως είχε υποστεί παροδική ισχαιμική προσβολή, εξαιτίας ενός μικρού θρόμβου αίματος, τον οποίο τελικά, ο οργανισμός της εξαφάνισε από μόνος του.

Σε δεύτερη εξέταση που έκανε στη συνέχεια, οι γιατροί ανακάλυψαν και μια μικρή τρύπα στην καρδιά της, για την οποία χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση, προκειμένου να κλείσει. Διαγνώστηκε με PFO, δηλαδή μια μικρή τρύπα που έχει στην καρδιά της. Συνήθως, η συγκεκριμένη τρύπα κλείνει λίγο καιρό μετά τη γέννηση ενός παιδιού από μόνη της.

Στο βίντεο που δημοσίευσε για την περιπέτεια της υγείας της, έκανε γνωστό πως διαγνώστηκε με PFO βαθμού 5. Είναι ο υψηλότερος βαθμός, με τον οποίο μπορεί να διαγνωστεί κανείς και στο σημείο αυτό, η τρύπα στην καρδιά της είχε διάμετρο 12 με 13 millimeters.

«Το μεγαλύτερο πράγμα που νιώθω είναι ανακούφιση που μπορώ πια να καταλάβω τι συνέβη, που μπορέσαμε να κλείσουμε την τρύπα και που θα μπορέσω να προχωρήσω από αυτή την πολύ τρομακτική κατάσταση και να συνεχίσω τη ζωή μου», ανέφερε η Hailey Bieber, η οποία συνεχίζει να παίρνει φαρμακευτική αγωγή.

«Αν υπάρχει κανείς που το βλέπει αυτό κι έχει περάσει το ίδιο πράγμα ή κάτι παρόμοιο, σίγουρα σας νιώθω. Και καταλαβαίνω πόσο σου αλλάζει τη ζωή αυτό το πράγμα και πόσο τρομακτικό είναι», κατέληξε.

Tι ανίχνευσαν οι γιατροί στον εγκέφαλό της

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εκτάκτως το πρωί της Πέμπτης 10/3 η σύζυγος του Τζάστιν Μπίμπερ, Χέιλι με διαταραχή στον εγκέφαλο. Μέχρι στιγμής, οι γιατροί εξέταζαν το ενδεχόμενο το πρόβλημα που εμφάνισε να σχετίζεται με τον Covid-19, αφού είχε νοσήσει πριν λίγες εβδομάδες πριν, τόσο εκείνη, όσο και ο σύζυγός της.

Οι ειδικοί ανέφεραν πως τα συμπτώματα που παρουσιάζει, δεν συνάδουν σε καμία περίπτωση με την ηλικία της και εμφανίζονται συνήθως, σε μεγαλύτερους ανθρώπους.

Λίγες ώρες πριν, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χέιλι Μπίμπερ εξήγησε στο κοινό της πως τελικά, το επεισόδιο δεν οφείλεται στον κορωνοϊό και δήλωσε πως οι γιατροί ανίχνευσαν έναν μικρό θρόμβο στον εγκέφαλό της.

«Το πρωί της Πέμπτης έπαιρνα πρωινό με τον σύζυγό μου, όταν ξαφνικά άρχισα να έχω συμπτώματα εγκεφαλικού. Μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο και οι γιατροί διαπίστωσαν πως έχω έναν πολύ μικρό θρόμβο στον εγκέφαλό μου, που μου προκάλεσε μία μικρή έλλειψη οξυγόνου. Το σώμα μου το ξεπέρασε μόνο του και επανήλθα μέσα σε μερικές ώρες. Παρά το γεγονός ότι είναι μία από τις πιο τρομακτικές στιγμές που έχω βιώσει, είμαι σπίτι τώρα και είμαι καλά. Επίσης, είμαι ευγνώμων σε όλους τους ανθρώπους, γιατρούς και νοσηλευτές που με φρόντισαν», είπε χαρακτηριστικά.

Τι συμβαίνει με την υγεία της Haily Bieber