Στιγμές ευτυχίας για την Ευγενία Σαμαρά και τον σύντροφό της - Οι τρυφερές αναρτήσεις από το ταξίδι τους στην Ιταλία

Πιο ερωτευμένο από ποτέ το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Ευγενία Σαμαρά και τον σύντροφό της - Οι τρυφερές αναρτήσεις από το ταξίδι τους στην Ιταλία

Η Ευγενία Σαμαρά και ο αγαπημένος της σύντροφος, Γιάννης Ποιμενίδης, αποφάσισαν να αφήσουν για λίγο τις υποχρεώσεις τους στην Ελλάδα και έτσι πέρασαν μερικές ξέγνοιαστες μέρες στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Ρώμη.

Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι, ωστόσο η πρωταγωνίστρια του Σασμού, σπάνια μιλάει σε συνεντεύξεις για τον καλό της, ο οποίος ήταν το στήριγμά της μετά την πολύ δύσκολη στιγμή που βίωσε με τον θάνατο του πατέρα της.

Οι φωτογραφίες από το ταξίδι της Ευγενίας Σαμαρά και του Γιάννη Ποιμενίδη στην Ιταλία

«Με τον Γιάννη είμαστε μαζί εφτά χρόνια και...»

Η Ευγενία Σαμαρά παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Gala» όπου μέσα σε όλα η γνωστή ηθοποιός μίλησε μέσα σε όλα για την όμορφη σχέση της με τον αγαπημένο της σύντροφο, Γιάννη Ποιμενίδη. Μάλιστα την ίδια την παρακολουθούμε και στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός» που σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Είμαι ρεαλίστρια, αλλά πιστεύω πως πάω προς τον οπτιμισμό, όχι προς τον πεσιμισμό. Θυμάμαι πολλές φορές στη ζωή μου να βουλιάζω για λίγο καιρό όταν πέφτω, αλλά μετά σηκώνομαι αμέσως γιατί λέω στον εαυτό μου "σκέψου τι θέλεις".

Μετά συγκεντρώσω την ενέργεια και τη σκέψη μου σε αυτό που θέλω να έρθει και του δίνω συγκεκριμένη μορφή. Πιστεύω πολύ στον οραματισμό. Σκέφτομαι τον τάδε ρόλο, την τάδε δουλειά που θα ήθελα να μου συμβούν. Και όσο τα σκέφτομαι, φτιάχνομαι, χαμογελάω, με φαντάζομαι να τα κάνω.

Όσο δημιουργείς μια εικόνα μέσα σου και το κάνεις με χαρά, αλλά όχι αγχωτικά, του στυλ "πω πω, πρέπει να είμαι οπωσδήποτε εκεί αλλιώς θα καταστραφεί η ζωή μου", τότε νομίζω ότι θα σου έρθουν σιγά-σιγά τα πράγματα όπως θέλεις. Πιστεύω πολύ και στην καλή ενέργεια.

Αν κάθεσαι και μιζεριάζεις για το τι δεν έχεις, θα ξυπνάς κάθε πρωί και θα μετράς αυτά που δεν έχεις. Αν σηκώνεσαι όμως και σκέφτεσαι τι καλό έχεις, που μπορεί να είναι ένας σύντροφος, η υγεία σου, οι φίλοι σου, η δυνατότητα να πας με τον κολλητό σου για έναν καφέ που να μπορείς να τον πληρώσεις, και νιώσεις ευγνωμοσύνη για όλα αυτά τα απλά πράγματα που δεν τα υπολογίζουμε, τότε θα σου έρθουν και τα άλλα, τα μεγαλύτερα».

«Με τον Γιάννη είμαστε μαζί εφτά χρόνια και ούτε που το έχω καταλάβει. Δεν πιστεύουμε στον γάμο ως θεσμό, τουλάχιστον όπως υπάρχει στην ελληνική κοινωνία. Δεν είναι κάτι που αποζητάμε, ούτε κάτι που νιώθουμε ότι πρέπει να δηλώσουμε.

Δεν έχουμε καμία τέτοια ανάγκη, κανένας από τους δυο μας. Για εμένα, ούτως ή άλλως η οικογένεια δεν σημαίνει γάμος. Δεν το είχα έτσι στο μυαλό μου παρόλο που μεγάλωσα με παντρεμένους γονείς. Δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός για εμένα ούτε και το ονειρευόμουν».