«Λέγεται Ζωή, μας την έχει ρουφήξει όμως» - Η επική ατάκα του Νίκου Μουτσινά για την Ζέτα Μακρυπούλια

Της ευχήθηκε για την γιορτή της με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Λέγεται Ζωή, μας την έχει ρουφήξει όμως» - Η επική ατάκα του Νίκου Μουτσινά για την Ζέτα Μακρυπούλια

Ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή της Παρασκευής 29/4, η οποία δεν πηγαίνει πολύ καλά σε νούμερα, ευχήθηκε για την ονομαστική εορτή της αγαπημένης του φίλης Ζέτας Μακρυπούλια. Παρόλο που όλοι την γνωρίζουμε ως Ζέτα, το πραγματικό της όνομα είναι Ζωή και ο παρουσιαστής φυσικά δεν το ξέχασε.

Οι δυο τους είναι φίλοι εδώ και πολλά χρόνια και έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο, γι' αυτό και μπορούν να αστειεύονται μεταξύ τους χωρίς να παρεξηγούνται. Έτσι και ο τρόπος που της ευχήθηκε ήταν χιουμοριστικός, λέγοντας πως το όνομά της είναι αντίθετο με αυτό που κάνει εκείνη στη ζωή του, καθώς τον έχει "καταστρέψει".

Στο παρελθόν, μάλιστα, έχει μιλήσει με τον πιο γλυκό τρόπο για την ηθοποιό: «Αυτό το κορίτσι είναι τόσα πολλά πράγματα για εμένα. Είναι κάτι ωραία βραδιά τον χειμώνα, πολλά γέλια, ατέλειωτες συζητήσεις και αναλύσεις και my spiritual partner. Εύχομαι να βρείτε όλοι μια τέτοια ψυχή για να νιώσετε τι σημαίνει φιλία».

Οι ευχές του Νίκου Μουτσινά στη Ζέτα Μακρυπούλια για τη γιορτή της

«Χρόνια πολλά στη Ζέτα Μακρυπούλια, χρόνια πολλά κορίτσι μου. Λέγεται Ζωή, μας την έχει ρουφήξει όμως και τη δική μας. Με θυμάστε πριν την γνωρίσω; Μπουμπουκάκι. Τώρα τίποτα. Δεν πειράζει κορίτσι μου, να είσαι καλά ό,τι επιθυμείς», είπε χαρακτηριστικά.

Νίκος Μουτσινάς - Ζέτα Μακρυπούλια

«Μας απαγορεύει να την αποκαλούμε...» - Το σχόλιο του παρουσιαστή για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο Νίκος Μουτσινάς ξεκίνησε την εκπομπή του «Καλό Μεσημέρακι» αφιερώνοντας λίγα λεπτά στη γενναία πράξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου να δείξει το πρόσωπο της, 2 χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι. (Δείτε την εδώ βαμμένη και χωρίς μάσκα)

Στο ξεκίνημα της εκπομπής παρουσιάστηκε ένα μικρό απόσπασμα από τους «Πρωταγωνιστές» και ο παρουσιαστής αποθέωσε την Ιωάννα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μπράβο στην Ιωάννα που βγήκε και μας αποκάλυψε την ομορφιά της ψυχής.

Αυτό που κατάλαβα εγώ με όλα αυτά που μας είπε και που μας αποκάλυψε το πρόσωπό της, είναι ότι από εδώ και πέρα μας απαγορεύει να την πούμε “καημένη”. Ούτε καν! Υπάρχει μεγάλη δύναμη, επειδή η κοινωνία είναι γεμάτη με κάτι κλειστοφοβικά και περίεργα μυαλά, σου λέει ορίστε και τελειώνετε κιόλας».