Ρίγη συγκίνησης με την κίνηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Τούνη μετά την απώλεια της μαμάς της

Θέλει να την δει να χαμογελάει ξανά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρίγη συγκίνησης με την κίνηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Τούνη μετά την απώλεια της μαμάς της

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι πάντα στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη, ό,τι και να συμβαίνει και το έχει αποδείξει πολλές φορές εκφράζοντας την άποψή του κάθε φορά που η σύντροφός του "δέχεται πυρά" από τον κόσμο, όπως συνέβη και με τα σχόλια που δέχθηκε για τον τρόπο που επέλεξε να πενθήσει την μητέρα της.

Έτσι, λοιπόν, τώρα που η απώλεια της Τάνια Τούνη έχει στιγματίσει την Ιωάννα και την έχει καταστρέψει ψυχολογικά, ο ίδιος προσπαθεί να της φτιάξει τη διάθεση με όποιο τρόπο μπορεί.

Η ρομαντική κίνηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου προς την Ιωάννα Τούνη

Αυτή τη φορά της πήρε λουλούδια, που ξέρει πόσο πολύ τα αγαπάει και της αρέσει να βρίσκονται στο σπίτι τους και μας το έδειξε μέσα από το story του φίλου του στο Instagram, ο οποίος παραπονέθηκε ότι για εκείνον δεν κάνει τέτοια πράγματα.

Δημήτρης Αλεξάνδρου

«Χαίρομαι που γνώρισα την Μητέρα...» - Το συγκινητικό μήνυμά του στην ανάρτηση της Τούνη για τη μαμά της

Σε όλη τη διάρκεια της σχέσης τους αλλά ειδικότερα μετά το χαμό της μαμάς της, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στέκεται σαν βράχος στο πλάι της Ιωάννας Τούνη και το αποδεικνύει σε κάθε στιγμή. Η ίδια έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατό της μιλώντας για λόγια που λυγίζουν και τους πιο δυνατούς, με τον σύντροφό της να απαντά από κάτω με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα αγάπης.

Ο σύντροφός της έγραψε κάτω από την ανάρτησή της: «Χαίρομαι που γνώρισα την Μητέρα όπως την είπα και της άρεσε που ήταν όλα αυτά που ανέφερες και αλλά τόσα που δεν είπες …. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτά που μας είπε και ειδικά το επιφυλάσσομαι …… Σ’ αγάπησα λίγο παραπάνω γιατί είδα τη μαμά έχεις …. Εμείς είμαστε ομάδα μην το ξεχνάς»