«Με έλεγε ελβετικό ρολόι» - Η αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου για τον Νίκο Φώσκολο

Όλα όσα ανέφερε η ηθοποιός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Με έλεγε ελβετικό ρολόι» - Η αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου για τον Νίκο Φώσκολο

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η οποία λίγο καιρό πριν προχώρησε σε αποκαλύψεις για τα προσωπικά της, βρέθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ, την Παρασκευή 29/4, και μίλησε για το παρελθόν της και συγκεκριμένα για τον ρόλο της στην "Λάμψη".

Η ηθοποιός έχει να θυμάται μόνο ευχάριστα πράγματα από την εποχή εκείνη, ωστόσο, όπως αποκάλυψε, δεν επιθυμούσε να συνεχίσει την παραμονή της όλα τα χρόνια της σειράς, καθώς θεωρεί πως κάθε ηθοποιός είναι αναγκαίο να αναζητά νέα πράγματα και να πειραματίζεται όσον αφορά τη δουλειά του.

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου

«Ήταν πολύ επιτυχημένο σίριαλ και πολύ μεγάλη εμπειρία για εμένα. Έκατσα πέντε χρόνια κι έφυγα. Τα γυρίσματα ήταν πολύ οργανωμένα κι αυστηρά. Ο Νίκος Φώσκολος ήταν πρώτα αυστηρός με τον εαυτό του, οπότε απαιτούσε από τους συνεργάτες του να είναι πειθαρχημένοι και να κάνουν αυτό που καλούνται. Εμένα με έλεγε ελβετικό ρολόι γιατί δεν έχανα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ήταν εξαιρετική εμπειρία, μου έδωσε πολλά πράγματα. Απλά κάποια στιγμή ένιωσα την ανάγκη να φύγω γιατί ταυτίζεσαι μετά με το ρόλο και θεωρώ ότι ο ηθοποιός πρέπει να ψάχνεται».

«Έχω ακούσει τέρατα για...» - Η ηθοποιός "ξεσπά" για όσα έχουν ειπωθεί για την ίδια

Μία πολύ ενδιαφέρουσα και άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό ΕΓΩ η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η γνωστή λαμπερή ηθοποιός, που πρόσφατα μίλησε και για τη δολοφονία του Σεργιανόπουλου, μίλησε για την τηλεόραση, τις στιγμές της επιτυχίας που βίωσε, αλλά και τα “τέρατα” που έχουν γραφτεί κατά καιρούς για την ίδια.

Σε μεγάλες στιγμές επιτυχίας, αισθάνθηκες κάποια έπαρση;

Όχι, δεν έχω καβαλήσει ποτέ το καλάμι μέσα στη δουλειά κι αυτό το οφείλω στους γονείς μου. Έγινα άμεσα αναγνωρίσιμη λόγω της Λάμψης και θα μπορούσαν να έχουν πάρει τα μυαλά μου αέρα. Αλλά οι γονείς μου με προσγείωσαν και μου έλεγαν ότι εντάξει μία δουλειά είναι κι αυτή. Και μάλιστα μία επιτυχία μπορεί να είναι εφήμερη. Αύριο τι;

Σημασία έχει να κάνεις καλές επιλογές στο θέατρο, ώστε να καταφέρεις να έχεις διάρκεια. Ποτέ δεν φτάνεις σε καμία κορυφή σε αυτό το επάγγελμα. Είναι ένας συνεχής αγώνας, για να γίνεις καλύτερος. Δεν έχει ταβάνι αυτό και δεν έχεις χρόνο για έπαρση.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αποκαλύπτει

Οφείλεις στην τηλεόραση και το γεγονός ότι πήρες ένα δικό σου σπίτι, βγάζοντας καλά χρήματα;

Φυσικά. Το οφείλω στην παλιά καλή τηλεόραση. Προσαρμόζομαι σε όλες τις καταστάσεις όμως, αφού οι συνθήκες πλέον έχουν αλλάξει. Λυγάω, αλλά δεν σπάω. Είμαι παντός καιρού και με τα πολλά και με τα λίγα.

Έτυχε να διαβάσεις κάποιο δημοσίευμα για την προσωπική σου ζωή που σε θύμωσε πολύ;

Κατά καιρούς, έχω διαβάσει «τέρατα» για την προσωπική μου ζωή. Αποκυήματα φαντασίας. Με κάποια έχω θυμώσει και στενοχωρηθεί. Αλλά μετά σκέφτομαι ότι όταν περάσουν δυο μέρες, δεν θα τα θυμάται κανείς. Όχι, δεν έχω κινηθεί νομικά.