«Ο έρωτας...» - Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μιλάει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή

«Δεν πιστεύω στο ''για πάντα''»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ο έρωτας...» - Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μιλάει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Gala και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη πολυσυζητημένη σχέση της με τον Γιάννη Πάριο, τη θέση του έρωτα στη ζωή της, ενώ στη συνέχεια περιέγραψε με πολύ τρυφερά λόγια το πως έβλεπε τους γονείς της ως ζευγάρι.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της πρέπει να έχει πολύ όμορφες αναμνήσεις ως παιδί, καθώς οι εικόνες που της έρχονται στο μυαλό από τη μητέρα και τον πατέρα της είναι πραγματικά πολύ όμορφες, κάτι που θεωρεί πως σήμερα είναι δύσκολο να βρεθεί.

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου για τον έρωτα και τη σχέση των γονιών της

«Ο έρωτας παίζει αρκετά σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, αλλά όχι και τον μεγαλύτερο. Έχω περάσει και τέσσερα χρόνια μόνη μου, από επιλογή, γιατί ήθελα να καθαρίσω από πράγματα που με απασχολούσαν, να μπω σε μια επόμενη σχέση πιο καθαρή ως άνθρωπος.

Οι γονείς μου είχαν έναν μακρύ και αγαπημένο γάμο. Έχω την αίσθηση ότι αυτό το θεωρούσα λίγο άπιαστο ιδανικό. Ήταν πολύ ερωτευμένοι, πάντα ο ένας με τον άλλον».

«Τους θυμάμαι να χορεύουν ταγκό στο εξοχικό μας, θυμάμαι τον μπαμπά μου να στέλνει λουλούδια στη μαμά μου, να της δίνει δωράκια, πολύ ρομαντικά πράγματα, τα οποία στη δική μου τη γενιά και εποχή δεν ήταν εύκολο να τα βρεις. Οπότε ήταν λίγο δύσκολο να έχω μια τέτοια μακροβιότητα στις σχέσεις μου. Έτσι κι αλλιώς δεν πιστεύω στο «για πάντα» γενικά πιστεύω ότι τίποτα δεν διαρκεί για πάντα.

Όλα αλλάζουν. Πιστεύω ότι και στις σχέσεις των γονιών μου σίγουρα άλλαξαν πράγματα, απλά ο έρωτας εξελίχθηκε σε αγάπη, σε τρυφερότητα, σε συντροφικότητα» συμπλήρωσε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στη συνέντευξη της.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Η μαμά μου είναι αυστηρή»

Το πρωί της Παρασκευής 1/4 προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «Happy Day» η συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με αφορμή την θεατρική παράσταση “Οι γείτονες από πάνω”. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχα αναφερθεί και για τον λόγο που αποφάσισε να αποχωρήσει από την σειρά από την «Λάμψη».

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως ο πιο αυστηρός κριτής της είναι η μητέρα της αφού ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η μαμά μου είναι το πρόσωπο που δε θέλω να λείπει από τις πρεμιέρες μου. Από τους γονείς μου αυτή έχει απομείνει οπότε… πρεμιέρα χωρίς μαμά δε γίνεται. Είναι πάρα πολύ αυστηρή.

Βέβαια, πριν κάνω πρεμιέρα, πάντα περνάω από το σπίτι και διαβάζουμε μαζί το έργο. Κρατάω μολύβι και μου λέει, “εδώ πρέπει να το πεις έτσι γιατί…” δεν υπάρχει, είναι θεά η μαμά. Στο τέλος νομίζω ότι το αποτέλεσμα της αρέσει».