Στη Μύκονο η βάπτιση των παιδιών Νομικού - Θεοδωρίδη! Φωτογραφίες από το σπίτι που θα γίνει το πάρτι μετά

Πλησιάζει η ευχάριστη στιγμή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στη Μύκονο η βάπτιση των παιδιών Νομικού - Θεοδωρίδη! Φωτογραφίες από το σπίτι που θα γίνει το πάρτι μετά

Ο κορωνοϊός τους χάλασε αρκετές φορές στα σχέδια, ωστόσο αυτό το καλοκαίρι εκτός απρόοπτου η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης πρόκειται να βαπτίσουν και τα δύο τους παιδιά, όπως είχε αποκαλύψει και η ίδια η παρουσιάστρια πριν λίγο καιρό μέσα από τα social media.

Μπορεί ο Σάββας να κοντεύει να κλείσει τα 4, ωστόσο ακόμα δεν έχει βαπτιστεί, ενώ η μικρή Αναστασία είναι δύο χρονών. Το ζευγάρι μάλιστα έχει κανονίσει να γίνει το μυστήριο στο νησί όπου παντρεύτηκαν, την Μύκονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Secret και της Σάσας Σταμάτη, το ερωτευμένο ζευγάρι σκέφτεται να τελέσει διπλή βάπτιση στο συγκεκριμένο νησί καθώς εκεί διαθέτει εξοχική κατοικία και περνά σχεδόν όλο το καλοκαίρι. Πρόκειται για ένα μέρος που αγαπούν και οι δύο πολύ για αυτό και θέλουν να δημιουργήσουν ακόμα περισσότερες αναμνήσεις εκεί.

Νομικού - Θεοδωρίδης παιδιά

Αξιοζήλευτο και πανέμορφο το εξοχικό που περνάει τα καλοκαίρι τους στη Μύκονο Νομικού και Θεοδωρίδη! Φωτογραφίες από το μέρος που πρόκειται να γίνει η βάπτιση των παιδιών

Σχεδόν κάθε καλοκαίρι το αγαπημένο ζευγάρι φροντίζει να περνά αρκετές μέρες στο πολυλατραμένο τους νησί, την Μύκονο και το εξοχικό που έχουν είναι απλά αξιοζήλευτο.

Η Δούκισσα Νομικού κατά καιρούς έχει μοιραστεί αρκετά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram μέσα από τα οποία μας έχει δώσει μια γεύση στο πως είναι το σπίτι στο νησί των Ανέμων.

Όπως λοιπόν έχουμε δει, το εξοχικό τους έχει μια ατελείωτη βεράντα, όμορφα μαρμάρινα παγκάκια, θέα την ατέλειωτη θάλασσα, καναπέδες στον εξωτερικό χώρο, μαξιλάρες και γήινες αποχρώσεις.

Το ζευγάρι φαίνεται πως όταν βρίσκεται μαζί με τα παιδιά στην Μύκονο βιώνουν πολύ όμορφες στιγμές για αυτό και θέλουν να γίνει και εκεί η βάπτισή τους.

Στη Μύκονο η βάπτιση των παιδιών Νομικού - Θεοδωρίδη!

Στη Μύκονο η βάπτιση των παιδιών Νομικού - Θεοδωρίδη φωτογραφίες

Στη Μύκονο η βάπτιση των παιδιών Νομικού - Θεοδωρίδη φωτογραφίες εξωικο

Στη Μύκονο η βάπτιση των παιδιών Νομικού - Θεοδωρίδη εξωικο