«Καταγράφαμε πολλές...» - Το παρασκήνιο της συνέντευξης του Σταύρου Θεοδωράκη με την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Πόσους μήνες κράτησαν τα γυρίσματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Καταγράφαμε πολλές...» - Το παρασκήνιο της συνέντευξης του Σταύρου Θεοδωράκη με την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Για πρώτη φορά χωρίς την μάσκα της εμφανίστηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου και συγκεκριμένα στην εκπομπή Πρωταγωνιστές και μίλησε στον Σταύρο Θεοδωράκη για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε δύο χρόνια πριν.

Φυσικά, τόσο ο κόσμος στα social media όσο και οι celebrities την αποθέωσαν και λίγες ώρες μετά την προβολή της συνέντευξης της, ο Σταύρος Θεοδωράκης προχώρησε σε μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, με τον ίδιο να αναφέρεται μεταξύ άλλων στο παρασκήνιο της συνέντευξης και τα γυρίσματα τα οποία όπως αποκάλυψε κράτησαν αρκετούς μήνες.

Όλο το παρασκήνιο της συνέντευξης του Σταύρου Θεοδωράκη με την Ιωάννα Παλιοσπύρου

«Η Ιωάννα δέχθηκε μια πρωτοφανή βίαιη επίθεση. Πόνεσε, έκλαψε, πάλεψε και αφού πια μάζεψε τα κομμάτια της αποφάσισε να βγει μπροστά. Με το πρόσωπο της, χωρίς μάσκα αλλά με θάρρος. Περιποιημένη και ευγενής, χωρίς κραυγές μίσους. Με υπερηφάνεια και αλληλεγγύη, σε όσους το έχουν ανάγκη για να ορθοποδήσουν.

Τα γυρίσματα της Ιωάννας κράτησαν μήνες. Καταγράφαμε πολλές δράσεις της, τα χειρουργεία της, τις θεραπείες, τα θεραπευτικά μασάζ. Ό,τι έπρεπε να κάνει η Ιωάννα εμείς ήμασταν δίπλα της με μία κάμερα. Δηλαδή για κάθε ένα τηλεοπτικό λεπτό που είδατε, είχαμε κατά μέσο όρο δέκα ώρες κινηματογράφησης. Έτσι έγινε κατόρθωμα η σφαιρική καταγραφή του φαινομένου «Ιωάννα», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του.

Όλο το παρασκήνιο της συνέντευξης του Σταύρου Θεοδωράκη με την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Τι τηλεθέαση έκανε η εκπομπή

Στην εκπομπή Πρωταγωνιστές, με την τεράστια δύναμη ψυχής που χρειάζεται κι έχει αποδείξει μέχρι σήμερα πως έχει, μίλησε για όλα όσα έχει βιώσει από τότε έως σήμερα κοιτώντας συνέχεια την κάμερα και απευθυνόμενη στο κοινό με τα σημάδια που της άφησε το οξύ στο πρόσωπό της.

Υπήρξαν και στιγμές, βέβαια, που ο φακός την έδειξε βαμμένη με φτιαγμένο μαλλί αλλά και πάλι χωρίς την προστατευτική μάσκα (δείτε το βίντεο εδώ). Πόσο όμορφη.

και αδιάσειστη απόδειξη αυτού τα ποσοστά τηλεθέασης που καταγράφηκαν στα μηχανάκια της AGB. Η εκπομπή έφτασε στο δυναμικό κοινό το απίστευτο 17,1% κάνοντας μάλιστα σε τέταρτο το απίστευτο 21 (αναλυτικά τα τέταρτα: 9,0-14,1-17,8-19,2-20,7-21,8-12,4).

Ο ανταγωνισμός έμεινε αρκετά πίσω όπως θα δείτε και στο παρακάτω πλέγμα...

Late Night

  • ANT1: Ενώπιος Ενωπίω 15,5
  • Mega: Night Out 6,9
  • Ανοιχτά: 3,5
  • Star: Οι 100 15,5
  • ALPHA: Πρωταγωνιστές 17,1