«Γιατί δεν τους γράφει όλους;» - Ξέσπασε η Ελένη Τσολάκη με τους επικριτές της Ιωάννας Τούνη

Με αφορμή τα σχόλιά τους για το πως πενθεί τον χαμό της μητέρας της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Γιατί δεν τους γράφει όλους;» - Ξέσπασε η Ελένη Τσολάκη με τους επικριτές της Ιωάννας Τούνη

Σε ένα έντονο ξέσπασμα προχώρησε η Ελένη Τσολάκη το πρωί του Σαββάτου 30/4 με αφορμή τα σχόλια που δέχτηκε η Ιωάννα Τούνη αναφορικά με το πώς πενθεί τον χαμό της μητέρας της.

Η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε μεταξύ άλλων πως δε μπορεί να καταλάβει γιατί συνεχίζει η Ιωάννα να απαντάει στα κακεντρεχή σχόλια.

Ξέσπασε η Ελένη Τσολάκη με τους επικριτές της Τούνη

«Εδώ πάμε σε ένα άλλο κοινωνικό πείραμα. Δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά σας λέω, στενοχωριέμαι πολύ με αυτό το κορίτσι γιατί βγαίνει κι απαντάει. Γιατί δεν τους γράφει όλους εκεί που δεν πιάνει μελάνι… Όσο δίνεις συνέχεια, δεν τελειώνει ποτέ τίποτα. Ας τους γράψει όλους εκεί που θέλει να τους γράψει, ας συνεχίσει τη ζωή της. Είναι ένα αξιόλογο πλάσμα και μία μαχήτρια, περνά μία δύσκολη κατάσταση που πραγματικά είναι τεράστια η απώλειά της, επειδή δεν έχει κάποιον άλλον στον κόσμο.

Θα κάτσω εγώ τώρα να απαντήσω στον κακοπροαίρετο, που δεν έχει νοημοσύνη να με βγάλει φωτογραφία τη Μεγάλη Παρασκευή στον Επιτάφιο και να με κράζει;», είπε η παρουσιάστρια.

«Απαντάει εδώ που έχει δίκιο, όμως απαντούσε όταν είχε και άδικο. Είναι θέμα διαχείρισης. Δε νομίζω ότι είναι όλη αυτή η κατάσταση που έχει δημιουργήσει τόσο καιρό με κάποια προκλητικά πράγματα που ο μέσος χαζός σχολιαστής θα μπει να κράξει την Ιωάννα Τούνη που έχει όλα τα δίκια με το μέρος της. Είναι εύκολος στόχος. Φταίει η ίδια γι΄ αυτό. Σε αυτό έχει όλα τα δίκια» σχολίασε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Θα μπορούσε να βάλει μία τελεία σε αυτό και να πει ότι αλλάζει πορεία. Για όλους λένε» κατέληξε η Ελένη Τσολάκη.

Στο πλευρό της ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Το βίντεο με το ξέσπασμα της προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 28/4 στην εκπομπή Super Κατερίνα, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να παίρνει θέση σε όσους την κρίνουν για τον τρόπο που αντιμετωπίζει την κατάσταση.

«Στην αρχή της εκπομπής, έμπαινα σε μια διαδικασία να ασχολούμαι με το τι γράφουν. Για μένα πλέον, έχει πάψει αυτό. Δε μπορώ να μπαίνω στη διαδικασία να ασχολούμαι με ανθρώπους που δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν στη ζωή τους και κρύβονται πίσω από έναπ πληκτρολόγιο, από ψεύτικα προφίλ, έχουν χτίσει έναν δικό τους μικρόκοσμο και τους απασχολεί μόνο το γεγονός τι θα κάνει ο ένας και ο άλλος.

Για κάποιον άνθρωπο που έχει χάσει έναν δικό του άνθρωπο… Τι ακριβώς πρέπει να κάνει κάποιος που έχει χάσει έναν δικό του άνθρωπο; Πως πρέπει να πενθήσει; Είναι ένας νέος άνθρωπος. Επειδή έχω γνωρίσει τη μητέρα της, ήταν στο νοσοκομείο σε πολύ κακή κατάσταση και τα λίγα λόγια που της έλεγε ήταν “σε παρακαλώ φύγε από εδώ μέσα, δεν έχεις καμία δουλειά εδώ. Η δουλειά σου είναι εκεί έξω και να κάνεις αυτό που πραγματικά θες”.

Εγώ γενικά αγαπώ πάρα πολύ την οικογένειά μου, αλλά δεν είμαι και ο άνθρωπος που θα είναι κάθε μέρα όλη μέρα μαζί τους. Η μητέρα της Ιωάννας με έβαλε σε διαφορετικές σκέψεις για το πως πρέπει να είμαστε με την οικογένειά μας.

Πήγαμε στον Επιτάφιο, δεν καταλαβαίνω… Είναι ένας άνθρωπος που αυτή είναι η δουλειά του, τι να κάνουμε, αυτή είναι η δουλειά του. Είναι λογικό επειδή είναι η δουλειά της αυτή να έχει όλα τα σχόλια, είναι δεκτά όλα τα σχόλια αλλά δε μπαίνουμε πλέον σε καμία διαδικασία ούτε εγώ ούτε η Ιωάννα να ασχολούμαστε» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.