Το απίστευτο ποσό που ζήτησε παρουσιάστρια να να παίξει μουσική στον γάμο Μαυρικίου - Ζήση

Για να παίξει 45 λεπτά!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Το απίστευτο ποσό που ζήτησε παρουσιάστρια να να παίξει μουσική στον γάμο Μαυρικίου - Ζήση

Μετά την ενόχληση του Μαυρίκιου Μαυρικίου με άτομο του χώρου, ο γνωστός παραγωγός ήταν καλεσμένος το Σάββατο 30/4 στο “Open Weekend” και αποκάλυψε πως η παρουσιάστρια που τον έκραζε, του ζήτησε 12.000 ευρώ για να παίξει μουσική στο γάμο του για 45 λεπτά.

Με ενοχλεί που μας λένε δήθεν

«Είναι αλήθεια αυτό που είπα για την παρουσιάστρια. Χαρακτηριζόμαστε από κάποιες εκπομπές και κάποιους πανελίστες ως δήθεν ζευγάρι. Με ενόχλησε ότι υπάρχουν δήθεν συμπεριφορές από ανθρώπους που μας λένε δήθεν. Κι έδωσα ένα παράδειγμα και είπα για την πρόταση στην παρουσιάστρια. Δεν έκανα την πρόταση στην ίδια, αλλά σε έναν από τους ανθρώπους που τη μανατζάρουν. Ζήτησε 12.000 ευρώ για να έρθει να παίξει μουσική για 45 λεπτά», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Έχουμε κλείσει 3 τραγουδιστές για το γάμο μας, αλλά δεν μπορώ να πω πολλά», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και αποφάσισε να κάνει… κουίζ: «Η μία, το όνομά της συνδέεται με ένα χρώμα, ενώ ο άλλος είναι Κύπριος».

Η αποκάλυψη του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρα Ζήση στον αέρα του OPEN

Επέστρεψε στην Κύπρο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, ώστε να κανονίσουν όλες τις τελευταίες ετοιμασίες για τον γάμο τους, που θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο. Ενώ μετά έχουν κανονίσει να φύγουν για τα ταξίδια του «Asia Express», όπως ανακοίνωσαν το πρωί της Μ. Πέμπτης 21/4 στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;». (Δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες της ταξιδιωτικής εκπομπής)

«Σύντομα. Είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε μια συγκλονιστική εμπειρία» ήταν η απάντηση του Μαυρίκιου για το πότε αναχωρούν. Ενώ στη συνέχεια αποκάλυψη ότι τους έχει γίνει πρόταση να κάνουν ριάλιτι την καθημερινότητά, πρόταση που από ότι καταλάβαμε απέρριψαν.

«Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν έχουμε ήδη δεχτεί τέτοια πρόταση. Είναι λίγο extreme αυτό το σενάριο να μας ακολουθεί μία κάμερα συνέχεια» δήλωσε ο τραγουδιστής χαρακτηριστικά.

«Γίνεται χαμός με τις προετοιμασίες του γάμου μας. Τρέχουμε…», πρόσθεσε και έπειτα έπεσε μια ιδέα στο τραπέζι να κάνουν live streaming στον γάμο τους και όποιος θέλει να τον παρακολουθήσει έναντι μικρού αντιτίμου που θα πάει σε φιλανθρωπικό σκοπό.