«Δεν έχω μίσος για κανέναν, μόνο...» - Η συγκινητική ανάρτηση της Καινούργιου από το Παρίσι λίγο πριν τα γενέθλια της

Ένας μικρός απολογισμός για τη χρονιά που αφήνει πίσω της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν έχω μίσος για κανέναν, μόνο...» - Η συγκινητική ανάρτηση της Καινούργιου από το Παρίσι λίγο πριν τα γενέθλια της

Λίγες ώρες πριν η Κατερίνα Καινούργιου γιορτάσει και επίσημα τα γενέθλια της, αποφάσισε να μοιραστεί τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Η παρουσιάστρια αποφάσισε να περάσει την ημέρα αυτή με ξεχωριστούς ανθρώπους σε ένα ξεχωριστό και αγαπημένο της μέρος, μιας και έφτιαξε βαλίτσες και «πέταξε» την Παρασκευή για Παρίσι μαζί με δύο κολλητές της φίλες.

Έτοιμη να υποδεχτεί μόνο χαρά και αγάπη

«Λίγο πριν κλείσω τα 37 αποφάσισα να κάνω το πιο όμορφο δώρο στον εαυτό μου …
Παρίσι (το αγαπημένο μέρος στον κόσμο )μαζί με τις καλύτερες μου…παιδικές μου φίλες …
Όταν σβήνουμε τα κεράκια, υποδεχόμαστε την νέα ηλικία μας! Αυτή που θα μας φέρει (πιθανόν) καινούρια πράγματα, νέες εμπειρίες, νέα μαθήματα. Ίσως να γίνω και πιο χαρούμενη…

Όσες δυσκολίες κ να είχε αυτή η χρονιά …Κάθε χρόνος που περνάει…δεν ξανά επιστρέφει. Δεν θα ξανά γίνω ποτέ 36!Κ θέλω να ζω με ευγνωμοσύνη την κάθε χρονιά !

Έχω στο μυαλό μου πως η κάθε μας στιγμή είναι πολύτιμη. Μεγαλώνω αλλά κρατώ την αθωότητα μου κ την ξεγνοιασιά που είχα ξεχάσει …Με αγαπώ και με προσέχω περισσότερο …Δεν μιζεριάζω κ δεν έχω μίσος για κανέναν. Μόνο αγάπη …

Ο χρόνος είναι πια πολύτιμος… Ανακάλυψα πια πως το νόημα της ζωής μου το έχουν οι άνθρωποι γύρω μου, που με κάνουν να νιώθω όμορφα…Σας στέλνω την αγάπη μου

Συγκλονίζει η Καινούργιου για τη στάση της Παλιοσπύρου σε βραδινή έξοδο

Την Πέμπτη του Πάσχα 28/4 από το Super Κατερίνα λοιπόν, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως έχει πολύ καλή και συχνή επαφή με την Ιωάννα, με την οποία τα λένε και στα social media αλλά και σε εξόδους αν τύχει να βρεθούν. Μάλιστα θέλησε να τονίσει πως όταν βρέθηκαν τυχαία σε μαγαζί, είδε την κοπέλα να είναι ήρεμη ακόμα και χωρίς τη μάσκα, που συχνά φοράει.

«Έχω επικοινωνία με την Ιωάννα. Όλον αυτό τον καιρό που μιλάμε μέσα από τα social, πολλές φορές έχω πει πως δεν είμαι πολύ καλά, έχει περάσει τόσα πολλά και μου στέλνει μήνυμα και μου λέει: “Είσαι καλά, γιατί σε νιώθω και σε βλέπω στην εκπομπή ότι ψυχολογικά δεν είσαι πολύ καλά. Τι έχει συμβεί;”.

Ένα κορίτσι που έχει περάσει τόσα πολλά και το δικό μου μπορεί να είναι το τίποτα. Ήμουν εγώ έξω βράδυ με ένα φίλο μου και ξαφνικά νιώθω ένα χέρι να με χαϊδεύει. Το βράδυ δεν βλέπω καλά, έρχεται με αγκαλιάζει και μου λέει πως είναι η Ιωάννα. Ήταν χωρίς τη μάσκα, με τα πολύ ωραία μαλλάκια της. Μου λέει “είμαι χωρίς τη μάσκα” και της λέω πως είναι κούκλα.

Κατάλαβα πως είναι η ίδια από τη φωνή και από το χέρι που είναι τραυματισμένο. Την επόμενη ημέρα, το σκεφτόμουν όλη τη νύχτα, της στέλνω μήνυμα και της λέω: “Δεν καταλαβαίνεις πόσο χάρηκα, που σε είδα”. Να πω πως η κοπέλα καθόταν πιο πίσω διακριτικά με τις φίλες της. Έχει μια ζωή φυσιολογική ζωή χάρη στη δύναμη ψυχής της», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα.

Κατερίνα Καινούργιου