Η Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτει την ηλικία της - Έχει γενέθλια την Πρωτομαγιά

«Μην μου πείτε ότι δεν μου φαίνεται μου φαίνεται»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτει την ηλικία της - Έχει γενέθλια την Πρωτομαγιά

Πλησιάζουν τα γενέθλια της Κατερίνας Καινούργιου (1η Μαΐου) και η παρουσιάστρια έχει ήδη ξεκινήσει να τα γιορτάζει. Μάλιστα στην έναρξη της εκπομπής της «Super Κατερίνα», το πρωί της Τετάρτης (27-04) ξεκίνησε την εκπομπή της με έναν αναπάντεχο τρόπο.

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτει την ηλικία της

Μετά το πρώτο χαμόγελο και την πρώτη καλημέρα σε συνεργάτες και τηλεθεατές, αποκάλυψε την ηλικία της. «Μας χωρίζουν λίγες ημέρες πριν την Πρωτομαγιά και πριν γίνω 37. Θα κλείσω τα 37 και θα προχωρήσω προς τα 38», είπε και κοιτάζοντας τον Ανδρέα Μικρούτσικο, σχολίασε: «Μου φαίνεται, μη μου πεις δεν σου φαίνεται», είπε.

Το ότι μεγαλώνει το νούμερο στην κεράκια της τούρτας της, είναι και ο λόγος που προχώρησε στην κατάψυξη των ωαρίων, ώστε να μπορέσει να γίνει μητέρα, που έχει παραδεχτεί πως επιθυμεί διακαώς. Ωστόσο στον ορίζοντα δεν υπάρχει σύντροφος και αυτό είναι κάτι που την προβληματίζει αισθητά.

«Πότε θα γυρίσεις να με παντρέψεις;»

Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας 18/4, μια αναπάντεχη εμφάνιση έκανε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος εμφανίστηκε μετά από πολύ καιρό στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα». Η οικοδέσποινα είχε καταχαρεί που είχε και πάλι στο πλευρό της τον παλιό της συνεργάτη και μάλιστα δεν φοβήθηκε να του πει πόσο σημαντικός ήταν στην προσωπική της ζωή.

«Δεν είδες ότι από τότε που έφυγες στα προσωπικά τα έχω κάνει θάλασσα; Πότε θα γυρίσεις να με βάλεις στον καλό το δρόμο και να με παντρέψεις; » του είπε η παρουσιάστρια με εκείνον να της απαντά: «Εγώ να σε παντρέψω αλλά για να σε παντρέψω πρέπει να βρεις ένα παιδί που να είναι για σένα και μόνο».

«Πιστεύεις ότι αυτός που βρίσκομαι είναι για πολλές μαζί;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια μόλις το άκουσε αυτό.

«Είσαι σε αυτή τη φάση. Δεν είπα ότι είναι για πολλές μαζί αλλά μπορεί κάποια στιγμή να σε κάνει λίγο παραδίπλα ή παραπίσω. Δεν είσαι για τέτοια. Είσαι για να βρεις ένα σωστό παιδί, γιατί και εσύ είσαι πολύ καλό παιδί. Να βρεις έναν ωραίο άνθρωπο και να κάνετε μια ωραία οικογένεια. Το αξίζεις να κάνεις μια ωραία οικογένεια» της απάντησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας με εκείνη να αναρωτιέται ξανά,

«Που συχνάζουν αυτά τα παιδιά;».

«Δε συχνάζουν πάντως εκεί που πας. Ξέρω ότι και καλή μαμά θα γίνεις και καλή σύντροφος αλλά νομίζω ότι έχεις βάλει κάποια κριτήρια για τον μελλοντικό σύντροφο… Χαμηλά η μπάλα» είπε τέλος ο Γρηγόρης Γκουντάρας.