«Εγώ έχω συμβόλαιο μέχρι τέλη...» - Η Ματίνα Νικολάου αποκαλύπτει για το συμβόλαιό της και τη συνέχεια του Καλό Μεσημεράκι

Αναφέρθηκε για την επιστροφή της εκπομπής στην παλιά της ώρα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Εγώ έχω συμβόλαιο μέχρι τέλη...» - Η Ματίνα Νικολάου αποκαλύπτει για το συμβόλαιό της και τη συνέχεια του Καλό Μεσημεράκι

Το μεσημέρι του Σαββάτου 30/4 η κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» συνάντησε την Ματίνα Νικολάου, ή αλλιώς «Βάνια» από το Καλό Μεσημεράκι και πέρασε από μία μικρή "ανάκριση". Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για την επιστροφή της εκπομπής στην παλιά της ώρα αλλά και για το συμβόλαιό της.

Το Καλό Μεσημεράκι συνεχίζεται κανονικά και του χρόνου

«Δεν μπορούσα εγώ στις 16.00 και το κάναμε πάλι στις 15.00. Μία ώρα διαφορά δεν έχει μεγάλη διαφορά. Ό,τι είναι καλύτερο και ό,τι βολεύει. Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα! Δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς γιατί επέστρεψε στις 15.00, αλλά νομίζω έγινε για καλό. Όλες οι αλλαγές για καλό γίνονται σε αυτή τη ζωή».

Το «Καλό Μεσημεράκι» θα συνεχιστεί και του χρόνου και η Ματίνα Νικολάου θα συμμετέχει ξανά, παρά το γεγονός ότι δεν έχει υπογράψει με τον ΣΚΑΪ. «Η εκπομπή θα υπάρξει του χρόνου, βέβαια. Έτσι είναι προγραμματισμένο. Κι εγώ θα υπάρξω, γιατί έτσι είναι προγραμματισμένο. Εγώ έχω συμβόλαιο μέχρι τέλη Αυγούστου. Κάποια στιγμή θα το ανανεώσω φαντάζομαι! Συνεχίζει κανονικά η εκπομπή και εγώ το ίδιο».

Οι αιχμές στον αέρα της εκπομπής για την αλλαγή ώρας

Το μεσημέρι της Τετάρτης του Πάσχα 27/4 η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» επέστρεψε και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στον ΣΚΑΪ όπου ήταν στην παλιά γνώριμη ώρα μιας και η εκπομπή άλλαξε και πάλι την ώρα της προβολής.

Έτσι λοιπόν, ο Νίκος Μουτσινάς καλησπέρισε τους αγαπημένους του τηλεθεατές ενώ από την άλλη δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής του: «Όσο καιρό ήμασταν 4, τέτοιο κέφι δεν είχαμε δει. Ωραίο ήταν το Πάσχα. Έχω μείνει στη Μεγάλη Εβδομάδα.

Όταν έμαθα τα νέα της αλλαγής της ώρας. Κάπως να τον κλάψω τον συγχωρεμένο. Και θα δούμε παιδιά. Ο σκοπός της καναλάρας είναι να μην αλλάζετε τη συχνότητα, οπότε οποιαδήποτε στιγμή παίξει κάποιο πρόγραμμα εσείς να είστε παρόντες. Τα είπαμε».