Ξεκίνησε τα μπάνια - Σούσουρο με τις νέες αρετουσάριστες φωτογραφίες της Δούκισσας Νομικού

"Έπεσε" το instagram

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξεκίνησε τα μπάνια - Σούσουρο με τις νέες αρετουσάριστες φωτογραφίες της Δούκισσας Νομικού

Οι ζέστες έχουν ήδη πιάσει για τα καλά για αυτό και πολλοί έχουν ξεκινήσει από τώρα τα μπάνια, με την Δούκισσα Νομικού να βρίσκεται ανάμεσα σε εκείνους που εκμεταλλεύονται από τώρα τον ηλιόλουστο καιρό.

Η όμορφη παρουσιάστρια διανύει μια σχετικά χαλαρή και ξεκούραστη περίοδο, καθώς βρίσκεται εκτός τηλεόρασης, ωστόσο βρίσκεται σε ετοιμασίες, μιας και το καλοκαίρι θα βαφτίσει τα δυο της παιδάκια, τον Σάββα και την Αναστασία.

Η Δούκισσα λοιπόν αποφάσισε μαζί με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, να κάνουν το πρώτο τους μπάνιο στην πισίνα, φυσικά μαζί με τα παιδιά τους. Φυσικά, μετά από λίγο, η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά στιγμιότυπα από το μπάνιο τους, μέσα στα οποία την βλέπουμε να ποζάρει με το μαγιό της, με το σώμα της να είναι άκρως καθηλωτικό.

«Στιγμές…όμορφες στιγμές.. αυτό είναι το σημαντικό. Να είμαστε πλήρεις με όμορφες, οικογενειακές γεμάτες αγάπη και χαμόγελα στιγμές, με περισσότερο ήλιο, βουτιές, γεύσεις, γιατί όταν τις μοιράζεσαι με αγαπημένα άτομα … ε γίνονται ομορφότερες. Καλό μεσημέρι», έγραψε η Δούκισσα Νομικού στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Κορμάρα η Δούκισσα Νομικού στις πρώτες φωτογραφίες της με μαγιό για φέτος

Το ρόφημα αποτοξίνωσης που επιλέγει

Μια από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής showbiz είναι σίγουρα η Δούκισσα Νομικού, η οποία μάλιστα διαθέτει και ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά, παρά τις δύο γέννες της. -διαβάστε εδώ και το σημείο που έχει πειράξει πάνω της-.

Φυσικά, η Δούκισσα φροντίζει πάντα να προσέχει σε μεγάλο βαθμό την διατροφή της αλλά και να κάνει αρκετή γυμναστική, ειδικά αυτόν τον καιρό που έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο, μιας και βρίσκεται εκτός τηλεόρασης.

Βέβαια, η ίδια όπως έχει αποκαλύψει τρελαίνεται για ένα συγκεκριμένο ρόφημα, το οποίο είναι αποτοξίνωσης και της βοηθάει πολύ για να διατηρεί την άψογη σιλουέτα της.

«Ξέρεις τι μου αρέσει να πίνω για αποτοξίνωση; Τζίντζερ (το βράζω από το βράδυ σε μια κατσαρόλα με νερό και το αφήνω να κρυώσει), με λεμόνι και λίγο μέλι», αποκάλυψε σε ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 Δούκισσα Νομικού ρόφημα για αποτοξίνωση με τζίντζερ