Τεράστια η κοιλίτσα της - Η πρώτη φωτογραφία του Μιχάλη Ζαμπίδη με την εγκυμονούσα σύντροφό του

Θα υποδεχτούν σε λίγο καιρό τα 2 τους μωράκια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τεράστια η κοιλίτσα της - Η πρώτη φωτογραφία του Μιχάλη Ζαμπίδη με την εγκυμονούσα σύντροφό του

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του διανύει ο Μιχάλης Ζαμπίδης καθώς σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς, με την σύντροφό του, Μαρία, να είναι έγκυος και να περιμένει δίδυμα.

«Το περιμένουμε κι αυτό το ρινγκ, αυτή την πίστα. Δεν το είχαμε πει πουθενά. Ήταν το μυστικό μας χωρίς να υπάρχει κάποιο θέμα απλά έτσι μας βγήκε. Αφού φτάσαμε λοιπόν τόσο μετά είπαμε να μοιραστούμε τη χαρά μας. Είναι επτά μηνών τώρα η Μαρία. Περιμένω τη συμμορία στο σπίτι τον επόμενο μήνα. Περιμένουμε διδυμάκια», είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό ο ίδιος στην εκπομπή Love It -διαβάστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή του-.

Σε πελάγη ευτυχίας ο μελλοντικός μπαμπάς Μιχάλης Ζαμπίδης

Το πρωί της Κυριακής 1/5, ο Μιχάλης Ζαμπίδης ευχήθηκε στους διαδικτυακούς του φίλους “καλό μήνα”, με τον ίδιο να δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram την πρώτη φωτογραφία της εγκυμονούσας συντρόφου του.

«Καλό μήνα και από τους ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΑΣ!!!» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

 Η πρώτη φωτογραφία του Μιχάλη Ζαμπίδη με την εγκυμονούσα σύντροφό του

Η κούκλα σύντροφός του

Τα τελευταία χρόνια ο Μιχάλης Ζαμπίδης βρίσκεται σε σχέση με την αγαπημένη του, βέβαια και οι δυο έχουν αποφασίσει να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε χάσει τον πατέρα του.

Στο πρόσωπο της αγαπημένης του Μαρίας έχει βρει τον αληθινό έρωτα ο πρωταθλήτής του kickboxing καθώς και οι δυο περνάνε απίστευτα. Μάλιστα, και οι δυο έχουν στενή σχέση με την γυμναστική μιας και η σύντροφός του εργάζεται στο γυμναστήριο του Μιχάλη Ζαμπίδη.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύει αρκετές φωτογραφίες από την καθημερινότητά του.

Ο ίδιος αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στον λογαριασμό του με αφορμή της ονομαστική της εορτή. Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: “Χρόνια Πολλά στην αγαπημένη μου Μαρία!. Χρόνια Πολλά σε όλη την Ελλάδα γι’ αυτή τη σημαντική γιορτή”.