Στην λίστα του Forbes η 29χρονη νέα σύντροφος του Mike - Ζει μόνιμα στην Καλιφόρνια

Η καριέρα της εντυπωσιάζει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στην λίστα του Forbes η 29χρονη νέα σύντροφος του Mike - Ζει μόνιμα στην Καλιφόρνια

Δεν πέρασαν δύο μήνες από τον χωρισμό του από την Έλενα Τσαγκρινού και ο Mike φαίνεται ότι είναι ήδη πολύ ερωτευμένος. Ο Έλληνας ράπερ εδώ και λίγο καιρό έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη σχέση με την επιτυχημένη ατζέντισσα ταλέντων Λυδία Φωτιάδου, η οποία μόλις στα 29 της, έχει κάνει μια επιτυχημένη πορεία και μάλιστα κατάφερε να μπει στη λίστα του Forbes με τους κορυφαίους νέους ηγέτες κάτω των 30.

Στην λίστα του Forbes η 29χρονη νέα σύντροφος του Mike

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real, η κοπέλα που έχει κλέψει την καρδιά του ράπερ έχει καταγωγή από την Θεσσαλονίκη, τα τελευταία χρόνια ζει στην Καλιφόρνια, αφού στα 18 της έκανε το μεγάλο βήμα να φύγει για σπουδές στην Αμερική.

Πλέον εργάζεται ως talent agent στο γραφείο που εκπροσωπεί τον Μπραντ Πιτ, την Τζένιφερ Λόπεζ, την Αριάνα Γκράντε και τον Τομ Φορντ. Είναι η μοναδική Ελληνίδα talent agent που δουλεύει στο Creative Artists Agency, το πιο ισχυρό entertainment and sports agency παγκοσμίως.

Στην λίστα του Forbes η 29χρονη νέα σύντροφος του Mike

Κατάφερε να πάρει τον τίτλο του ατζέντη στη CAA μόλις στα 26 της και είναι από τους νεότερους ανθρώπους που τα κατάφεραν τόσο γρήγορα.

Το ζευγάρι, μάλιστα, γνωρίστηκε μέσω της Βίκυς Κάβουρα, η οποία είχε ήδη φιλικές σχέσεις με την Λυδία.

Τι είχε δηλώσει η ίδια για την καριέρα της

«Βασικά πιστεύω ότι η μέρα που θα πω “I’ve got this” θα είναι και η μέρα που θα πρέπει να παραιτηθώ! Όταν αρχίζουμε να επαναπαυόμαστε και να νιώθουμε too comfortable σε οποιαδήποτε θέση (ή και σχέση) στη ζωή μας, έχουμε αρχίσει ήδη να χάνουμε το παιχνίδι. Πιστεύω ότι το σημείο κλειδί βρίσκεται μέσα μου και είναι η θεωρία ότι εμείς μπορούμε να υλοποιήσουμε οποιοδήποτε όνειρο μας από τη στιγμή που θα πιστέψουμε ότι είναι εφικτό», ανέφερε η ίδια στο Ozon Magazine.

TAGS