Νέα αρχή για τον Βασίλη Μπισμπίκη - Έγινε γνωστό πως....

Πολύ ευχάριστα νέα για τον ηθοποιό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νέα αρχή για τον Βασίλη Μπισμπίκη - Έγινε γνωστό πως....

Εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει γνωστό πως ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει μια νέα σειρά που θα διαδεχτεί τις Άγριες Μέλισσες και θα εκτυλίσσεται τη δεκαετία του '80 σε νυχτερινό κέντρο με μπουζούκια, με τίτλο "Ντέρτι", που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2023, μετά το Μουντιάλ.

Σε νέα σειρά ο Βασίλης Μπισμπίκης

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες της εφημερίδας Real, o Alpha ξεκίνησε "λουλουδοπόλεμο" με τον ΑΝΤ1 καθώς αποφάσισε να κινηθεί στα ίδια χνάρια σχεδιάζοντας να βγάλει στον αέρα σειρά που θα διαδραματίζεται σε "σκυλάδικα" της επαρχίας τη δεκαετία 1980-90 που θα βασίζεται στην ταινία "Αυτή η νύχτα μένει" και στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή, με πρωταγωνιστές τον Βασίλη Μπισμπίκη (ο οποίος φέτος πρωταγωνιστούσε στη σειρά Κομάντα και Δράκοι για την οποία ανακοινώθηκε μια ευχάριστη είδηση) και τον Γιάννη Στάνκογλου.

 Νέα αρχή για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Στόχος να προλάβει και να κάψει το Ντέρτι του ΑΝΤ1, ο οποίος κινητοποιήθηκε άμεσα και προχώρησε σε ανατροπή των αρχικών πλάνων. Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του σταθμού ξεκίνησαν συζητήσεις με τους δημιουργούς του Ντερτιού και ζήτησαν επίσπευση της σειράς, ώστε να βγει και αυτή στις αρχές της σεζόν.

«Ήταν το όνειρό μου! Να γίνω αυτός ο έμπορος ναρκωτικών»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένα από τα πολυσυζητημένα πρόσωπα της φετινής σεζόν καθώς τόσο η σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή, όσο και τα επαγγελματικά του απασχολούν πολύ το κοινό. Σε συνέντευξη που έδωσε στον Θοδωρή Κουτσουγιαννόπουλο και στο Cosmote Tv μίλησε για το παρελθόν του.

Ο ηθοποιός - σκηνοθέτης βιώνει μια πάρα πολύ όμορφη περίοδο με την σύντροφο του στο πλάι του. Θα έλεγε κανείς πως τώρα ήταν το πλήρωμα του χρόνου για τον Μπισμπίκη καθώς τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν όλα ευχάριστα στη ζωή του.

Τα παιδικά χρόνια του ηθοποιού, το σχολείο που δεν τελείωσε η οικογενειακή κατάσταση και το επάγγελμα του πατέρα του, τον ανάγκασαν ή ίσως και να το επέλεξε να βγει στη ζωή από πολύ νωρίς.

«Δεν είχα ποτέ μικρός όνειρο να γίνω ηθοποιός. Μετά τα 22 μου γεννήθηκε αυτή η επιθυμία. Έχω κάνει πολλές δουλειές. Γκρουπιέρης σε Καζίνο, κρεοπώλης, χασάπης. Για να ζήσω. Δεν έχω τελειώσει το σχολείο, ούτε το Λύκειο. Ήμουν στον δρόμο και την έβγαζα με διάφορες δουλειές. Ταυτίστηκα με τον Ράμπο από την ταινία “Ράμπο: Το πρώτο αίμα”.

Την είδα όταν ήμουν 10 ή 11 χρόνων. Με αυτόν τον σκληρό άντρα που επιβιώνει μέσα στην αδικία, γυρνάει από έναν πόλεμο και παλεύει. Με συγκίνησε αυτός ο ήρωας. Και με τον “Σημαδεμένο” ταυτίστηκα. Ήθελα να γίνω αυτός ο τύπος, ο γκάνγκστερ. Αυτό ήταν το όνειρό μου. Να γίνω αυτός ο έμπορος ναρκωτικών, ο εγκληματίας. Καμία σχέση στην πορεία…» εξομολογήθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης.