«Συγκινήθηκα αλλά...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου μετά την αποχώρησή του από το Χαμογέλα και Πάλι

«Όταν η Σίσσυ έμαθε για το Asia Express...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Συγκινήθηκα αλλά...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου μετά την αποχώρησή του από το Χαμογέλα και Πάλι

Για τελευταία φορά στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι είδαμε σήμερα 1/5 τον Κωνσταντίνο Βασάλο, καθώς θα συμμετέχει στο νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας «Asia Express» με τον Fipster.

Το κλίμα ήταν συγκινητικό και ο ίδιος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την εκπομπή που βρίσκεται εδώ και 4 χρόνια Μάλιστα, λίγο μετά το τέλος, ο Κωνσταντίνος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα Δεν Γίνεται και αναφέρθηκε φυσικά στην αποχώρησή του από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Συγκινημένος ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την αποχώρησή του από το Χαμογέλα και Πάλι

«Συγκινήθηκα αλλά δε φάνηκε. Μετά από τέσσερα χρόνια λογικό είναι. Όταν η Σίσσυ έμαθε για το Asia Express ήταν λίγο διαστικτή. Αλλά μου είπε πως “εφόσον θέλετε να το κάνετε και οι δύο τόσο πολύ, δε μπορώ να σας εμποδίσω”. Η Ευρυδίκη θα είναι στο σπίτι. Καλοκαίρι στην Ελλάδα είμαστε. Μια χαρά θα περάσει. 40 μέρες θα λείψω, δε φεύγω για πάντα. Φεύγουμε σύντομα» είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Τι είχε αναφέρει χθες 30/4 η Σίσσυ Χρηστίδου για την αποχώρησή του

Στο «Χαμογέλα και πάλι» το μεσημέρι του Σαββάτου, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Κωνσταντίνος Βασάλος προχώρησαν σε έναν πολύ συγκινητικό διάλογο καθώς είναι γνωστό, πως θα αποχωρήσει από την εκπομπή λόγω της συμμετοχής του σε άλλο project και αύριο Κυριακή 1/4 θα είναι η τελευταία του ημέρα παρουσίας.

Οι ατάκες ξεκίνησαν μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, όπου είχαν αποχωρήσει οι προσκεκλημένοι αλλά και οι δημοσιογράφοι της ενημέρωσης. «Όλο και λιγοστεύουμε… Όλο και λιγοστεύουμε…» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου, κοιτάζοντας τον Κωνσταντίνο Βασάλο..

Βασάλος και Χρηστίδου πριν την αποχώρηση του από την εκπομπή

Λίγο πριν από το τελείωμα της εκπομπής, η Σίσσυ Χρηστίδου ρώτησε τον Κωνσταντίνο Βασάλο αν θα του λείψει. «Θα μου λείψεις πάρα πολύ» απάντησε εκείνος, με την παρουσιάστρια να συνεχίζει: «Λίγο κλάμα; Θα κλάψεις αυριο;».

«Όχι, όχι, δεν τα μπορώ αυτά» ανταπάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ενώ η παρουσιάστρια κατέληξε:

«Αύριο το πρωί θα είναι και η τελευταία μέρα του Κωνσταντίνου εδώ, θα τα πούμε όμως όλα αναλυτικά, γιατί 4 χρόνια είναι αυτά, δεν είναι και λίγα…Θα αποχαιρετιστούμε έτσι όπως πρέπει, θα κλάψεις, αν χρειαστεί θα σε δείρω».