Κριστιάνο Ρονάλντο: Η πρώτη ανάρτηση της Τζορτζίνα μετά το χαμό του γιου τους

Δέκα ημέρες μετά τον τραγικό θάνατο του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Κριστιάνο Ρονάλντο: Η πρώτη ανάρτηση της Τζορτζίνα μετά το χαμό του γιου τους

Δέκα μέρες περίπου μετά το χαμό του γιου τους κατά τη διάρκεια της γέννας, τη σιωπή της στα social media «έσπασε» η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζίνα. Η αγαπημένη του Πορτογάλου αστέρα, έχασε τον γιο της αλλά πρέπει να φανεί δυνατή για την άλλη ζωούλα που έφερε στον κόσμο, την κορούλα της. Ωστόσο ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του Κριστιάνο χωρίς να σχολιάσει μιας και η εικόνα μιλά από μόνη της.

Η αφιέρωση στο γιο του που έφυγε τόσο νωρίς και άδικα

Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο στο οποίο βλέπουμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δείχνει στον ουρανό αφιερώνοντας το τέρμα που πέτυχε στον γιό του που έφυγε τόσο πρόωρα. Αυτό το πρώτο γκολ που έβαλε μετά από τον θάνατο του παιδιού του.

Η σπαρακτική ανάρτηση της αδερφής του Ρονάλντο για την απώλεια του νεογέννητου γιου του

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες βιώνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η αγαπημένη του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ καθώς ο νεογέννητος γιος τους έφυγε από την ζωή στην γέννα, με το ζευγάρι να υποδέχεται στον κόσμο μόνο το κοριτσάκι του.

Η συγκεκριμένη δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή με μια σπαρακτική δημοσίευση του ποδοσφαιριστή, ενώ σε μια εξίσου συγκινητική ανάρτηση προχώρησε και η αδερφή του.

«Σε αγαπώ και η καρδιά μου είναι όλη εκεί από αυτή την πλευρά… Ο Θεός να τα φροντίζει όλα και να δυναμώνει την πορεία σου όλο και περισσότερο…

Το αγγελούδι μας είναι ήδη στην αγκαλιά του πατέρα μας (αναφέρεται στον πατέρα τους Jose Dinis Aveiro, ο οποίος πέθανε το 2005 σε ηλικία 52 ετών), και το κοριτσάκι μας είναι γερό και δυνατό και θα σας δείξει καθημερινά ότι το μόνο που μετράει είναι η αγάπη. Σε αγαπώ και η καρδιά μου είναι μαζί σας. Ας είναι μαζί σας ο Θεός για να σας στηρίζει σε κάθε βήμα από εδώ και πέρα» έγραψε χαρακτηριστικά η Κάτια Αβέιρο.