«Είναι του άπιστου Θωμά και υπάρχουν παρά πολλοί τέτοιοι...» - Τα καρφιά της Κατερίνας Καραβάτου στο Τι λες τώρα

«Να πιστεύουμε περισσότερο στους ανθρώπους και στις δυνατότητές τους»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Είναι του άπιστου Θωμά και υπάρχουν παρά πολλοί τέτοιοι...» - Τα καρφιά της Κατερίνας Καραβάτου στο Τι λες τώρα

Μετά τις διακοπές του Πάσχα, τις οποίες πέρασε στο Παρίσι, η Κατερίνα Καραβάτου καλησπέρισε το τηλεοπτικό της κοινό, αλλά είπε και «χρόνια πολλά» λόγω της σημερινής διπλής γιορτής αφού εκτός από την Πρωτομαγιά είναι και του Θωμά, και πέταξε τα «καρφάκια» της χωρίς ωστόσο να προσωποποιεί άτομα και καταστάσεις.

Να πιστεύουμε περισσότερο στους ανθρώπους

«Σήμερα είναι και μια μεγάλη γιορτή. γιορτάζουν οι Θωμάδες, γιατί είναι του άπιστου Θωμά. Και επειδή υπάρχουν παρά πολλοί τέτοιοι, εγώ λέω να πιστεύουμε περισσότερο στους ανθρώπους και στις δυνατότητές τους, και στις κινήσεις τους, και στις προσπάθειές τους. Όλο αυτό μόνο σε καλό νομίζω ότι μπορεί να μας βγει», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Οι πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου μετά το ταξίδι της

Στην Γαλλία ταξίδεψε για τις ημέρες του Πάσχα η Κατερίνα Καραβάτου, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει με ποιους ήταν μαζί, μιας και τα παιδιά της βρισκόντουσαν στην Κρήτη με τον πατέρα τους και πρώην σύζυγό της, Κρατερό Κατσούλη.

Κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα, στο αεροδρόμιο την "τσάκωσε" η κάμερα της εκπομπής Πρωινό, όπου έκανε δηλώσεις για τις διακοπές της.

«Πήγα... για τον Μακρόν βασικά. Να δω πώς είναι η κατάσταση εκεί και τι συμβαίνει. Πέρα από την πλάκα, δεν ήθελα να πάω σε καμία από τις δύο ιδιαίτερες πατρίδες μου, ήθελα να πάω να ηρεμήσω λίγο», ανέφερε.

Ενώ στη συνέχεια, απάντησε σχετικά με το ελληνικό Πάσχα, το οποίο λατρεύει, αλλά και τα παιδιά της, τονίζοντας πως θα σπεύσει να τσουγκρίσει μαζί τους τα αβγά, που έβαψαν μαζί.