Κανένας Βασιλάκος - Πιο ερωτευμένη από ποτέ η Αντζελίνα από το The Bachelor

Η τρυφερή ανάρτηση με τον σύντροφό της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κανένας Βασιλάκος - Πιο ερωτευμένη από ποτέ η Αντζελίνα από το The Bachelor

Τι κι αν η Αντζελίνα Χαλντέντα δεν κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια του The Bachelor, η αλήθεια είναι πως αποτελεί μέχρι και σήμερα μία από τις πιο χαρακτηριστικές παίκτριες που πέρασαν από τους δύο κύκλους του ριάλιτι του έρωτα.

Η Αντζελίνα δεν βρήκε τον έρωτα στα μάτια του Παναγιώτη Βασιλάκου, ωστόσο στη ζωή της έχει μπει ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος, ο οποίος την κάνει να χαμογελά καθημερινά.

«Είμαι τόσο ευτυχισμένη και τόσο ευλογημένη που έχω την υγεία μου και αυτό είναι το πιο σημαντικό!!!Είμαι πλούσια όχι επειδή έχω χρήματα…( που δεν έχω κιόλας ) αλλά επειδή έχω ανθρώπους που είναι δίπλα μου οι οποίοι με αγαπάνε, μια δεύτερη οικογένεια η οποία με αγαπάει σαν δικό της παιδί, με νοιάζονται, με εκτιμούν, με θέλουν και με ανέχονται γι΄αυτό που είμαι… και αυτό είναι το πιο πολύτιμο δώρο που μου έχει κάνει ο θεός! Άλλος ένας χρόνος συν στην ηλικία μου… άλλος ένας χρόνος με εμπειρίες και μαθήματα ζωής», είχε γράψει η ίδια σε μία ανάρτηση που είχε κάνει μαζί με τον καλό της.

Η ανάρτηση της Αντζελίνας Χαλντέντα με τον σύντροφό της

Πριν από λίγες μέρες λοιπόν, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία νέα φωτογραφία με τον καλό της στην οποία φαίνεται πόσο ευτυχισμένη είναι στο πλευρό του.

Η μάχη που έδωσε με τα κιλά της

Η Αντζελίνα Χαλντένα που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο The bachelor, μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι Not. Η 21χρονη αναφέρθηκε για την απώλεια των κιλών της που παραλίγο να την οδηγήσουν σε νευρική ανορεξία, άλλωστε οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

«Μπαίνοντας στο Bachelor ήμουν 50 κιλά. Βγήκα 63. Έχασα 20 και τις τελευταίες μέρες έχω πάρει 3 κιλά. Έπαιρνα μηνύματα «είσαι κόκκαλο», «δεν βλέπεσαι», «φάε κορίτσι μου»… Όταν άρχισαν δικοί μου άνθρωποι να αισθάνονται κι αυτοί άσχημα για μένα, κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είδα να φαίνονται μόνο τα κόκκαλα μου και έβαλα τα κλάματα. Μίλησα με μία ψυχολόγο και πήρα τα πάνω μου. Δεν ήμουν στο στάδιο της ανορεξίας, αλλά αν συνέχιζα έτσι», εξομολογήθηκε η Αντζελίνα Χαλντέντα.

«Μετά το Bachelor έκανα μία σχέση, ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Με τον Παναγιώτη Βασιλάκο δεν έχει τύχει να βρεθούμε ποτέ. Είχαμε μιλήσει στις αρχές, όταν είχαμε βγει από το παιχνίδι. Το περίμενα ότι θα χωρίσει ο Παναγιώτης γιατί η Νικολέτα είναι πάρα πολύ ζηλιάρα, το έβλεπα και μέσα στο παιχνίδι. Δεν ταιριάζει με αυτή την κοκκινομάλλα με τίποτα. Δεν έχω καμία επαφή με τη Νικολέτα, δεν έχει να μου προσφέρει κάτι αυτός ο άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά.