Συγκλονίζει η νέα εικόνα της Ιωάννας Παλιοσπύρου - «Συνοδοιπόρο στη ζωή πρέπει να έχουμε...»

Το ηχηρό μήνυμά της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η νέα εικόνα της Ιωάννας Παλιοσπύρου - «Συνοδοιπόρο στη ζωή πρέπει να έχουμε...»

Η Ιωάννα Παλισπύρου βρήκε το θάρρος και έδειξε στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» (δείτε τη εδώ βαμμένη και χωρίς μάσκα), για πρώτη φορά το πρόσωπό της δύο χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε από την Έφη Κακαράντζουλα.

Η ίδια, θέλοντας να υπενθυμίσει πως σήμερα θα προβληθεί σε επανάληψη η εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη ανήρτησε μια ακόμη φωτογραφία χωρίς τη μάσκα στα social media.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου

«Συνοδοιπόρο στη ζωή πρέπει να έχουμε την ελπίδα.. για να καταφέρνουμε να ξεπερνάμε στεναχώριες, κλάματα, χειρουργεία… για να σηκωνόμαστε ξανά μετά την πτώση. Αν έχεις φίλους και ανθρώπους που σε αγαπάνε δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Ο Σταύρος λέει πως “Η συνωμοσία του καλού κάνει θαύματα”. Ένα τέτοιο θα δούμε ξανά απόψε με την επανάληψη της εκπομπής “Πρωταγωνιστές”», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Ξανά ερωτευμένη η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Αυτός είναι ο άντρας που την στηρίζει

Απεριόριστη αγάπη και στήριξη έχει λάβει τα τελευταία δύο χρόνια η Ιωάννα Παλιοσπύρου και συγκεκριμένα μετά την επίθεση με το βιτριόλι, με την ίδια να έχει αποδεχτεί πια την νέα πραγματικότητα και να ξεπερνά όλα τα εμπόδια, προκειμένου να ξεκινήσει μια νέα ζωή.

Η ίδια πριν μερικές μέρες μάλιστα αποκάλυψε για πρώτη φορά στην εκπομπή Πρωταγωνιστές πώς είναι το πρόσωπό της χωρίς την μάσκα, με το πανελλήνιο να είναι συγκλονισμένο και να την αποθεώνει και το μεγαλείο της ψυχής της.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξής της με τον Σταύρο Θεοδωράκη η ίδια ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή και το κεφάλαιο άντρες. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ελεύθερου Τύπου», η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ερωτευμένη ξανά με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν σταματά λεπτό να την στηρίζει.

Οι ίδιες πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών γνωστών ενώ υπήρξε ένα σημαντικό διάστημα μέχρι η Ιωάννα να εμπιστευτεί τον άνθρωπο αυτό ενώ μάλιστα πολλές φορές εκείνος τη συνοδεύει σε θεραπείες που κάνει ή στα ιαματικά λουτρά στο Λουτράκι όπου πηγαίνει συχνά.

Ωστόσο, η Ιωάννα έχει αποφύγει να μιλήσει για τον σύντροφό της ενώ τον γνωρίζουν μονάχα οι στενοί φίλοι της και η οικογένειά της.

Ξανά ερωτευμένη η Ιωάννα Παλιοσπύρου