Eurovision 2022: Η εντυπωσιακή πρώτη πρόβα της Ανδρομάχης - Το απίστευτο βίντεο

Eμφανίστηκε στη σκηνή σαν άλλη Αφροδίτη

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Eurovision 2022: Η εντυπωσιακή πρώτη πρόβα της Ανδρομάχης - Το απίστευτο βίντεο

Την Δευτέρα 2/5 την πρώτη της πρόβα πραγματοποίησε η εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision, Ανδρομάχη Δημητροπούλου στο Τορίνο, όπου θα διεξαχθεί ο 66ος διαγωνισμός ευρωπαϊκού τραγουδιού και προκάλεσε πανικό με την εμφάνισή της για τη φωνή αλλά και την σκηνική της παρουσία.

Εμφανίστηκε σαν Αφροδίτη

Η Ανδρομάχη εμφανίστηκε στη σκηνή σαν άλλη Αφροδίτη μπροστά από ένα μεγάλο κοχύλι και συνοδευόμενη από δυο χορεύτριες τραγούδησε το κομμάτι “Ela” και εντυπωσίασε. Στον Β’ ημιτελικό, όπου και εμφανίζεται, πρόκειται να φορέσει ένα εφαρμοστό cut out φόρεμα σε nude απόχρωση, το οποίο έχει την υπογραφή του Στέλιου Κουδουνάρη.

Τι είχε δηλώσει όταν δέχτηκε την πρόταση

Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision 2022, διεκδικώντας την πρωτιά μετά την Αλβανία, με το τραγούδι "Ela". Οι αποκαλύψεις έγιναν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, όπου εξέφρασε τον ενθουσιασμό της γι'αυτό το βήμα στην καριέρα της.

«Είναι μεγάλη τιμή να τραγουδάμε τη γλώσσα μας στη Eurovision», είπε η νεαρή τραγουδίστρια και πρόσθεσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, πάρα πολύ ευτυχισμένη. Ήταν κοινή απόφαση, ήταν ωραία ιδέα εξαρχής. Ο συνδυασμός και τα λόγια το κάνουν όλο πολύ μαγικό και ταξιδιάρικο."

Ανέφερε τα μηνύματα που δέχεται από τον κόσμο και την οικογένειά της: "Το κύριο μήνυμα που λαμβάνω είναι να το ζήσω. Η αδερφή μου έχει κατενθουσιαστεί.", ενώ αυτό που η ίδια θέλει να περάσει στο κοινό μέσω του τραγουδιού είναι ένα μήνυμα αισιοδοξίας για τους ανθρώπους που παλεύουν καθημερινά με όσα συμβαίνουν και πως η μουσική μας φέρνει όλους ένα βήμα πιο κοντά.

Συγκεκριμένα είπε: "Αφιερώνω το Ela σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη ειδικά λόγω της κατάστασης, η μουσική ενώνει τους ανθρώπους".