«Επειδή έχω ακούσει και εγώ πολλά περί τοξικότητας...» - Καταπέλτης η Ιωάννα Μαλέσκου

Οι δηλώσεις της στον αέρα του Love it

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Επειδή έχω ακούσει και εγώ πολλά περί τοξικότητας...» - Καταπέλτης η Ιωάννα Μαλέσκου

Η πιο διάσημη παρουσιάστρια Talk Show, αποφάσισε να ρίξει αυλαία μετά από 19 χρόνια συνεχούς πορείας, αφού οι φήμες για κακή εργασιακή συμπεριφορά φουντώνουν. Ο λόγος για την Έλεν Ντε Τζένερις, η οποία πρόσφατα μίλησε για το coming out της. Αυτή την είδηση σχολίασε το πρωί της Δευτέρας 2/5 η ομάδα του «Love it», δίνοντας έμφαση στις καταγγελίες για αντισυναδελφική και τοξική συμπεριφορά.

Κόλαφος η τοποθέτηση της Ιωάννας Μαλέσκου

Πάνω σε αυτό το κομμάτι, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να πάρει τον λόγο και να διαχωρίσει τη στάση της καθώς, όπως είπε, και για την ίδια έχουν ακουστεί διάφορα αλλά δεν ισχύουν.

«Εγώ στεναχωρήθηκα με αυτό. Επειδή έχω ακούσει και εγώ πολλά στο κομμάτι με τους συνεργάτες, στο κομμάτι των εργασιακών σχέσεων περί τοξικότητας… Θέλω να πω ότι, προσωπικά ,κρατάω μια παρά πολύ επιφυλακτική στάση για το τι έχει συμβεί. Για πολλούς και πολλές από εμάς λέγονται πράγματα χωρίς όμως να ισχύουν, και το κλείνω εδώ», τόνισε η παρουσιάστρια.

«Εγώ έχω ανάγκη τη δουλειά»

Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης (19/4) ο Μελέτης Ηλίας βρέθηκε στην εκπομπή «Love it» και μίλησε για τα επαγγελματικά του, για το κίνημα #metoo, αλλά για τις πιο δύσκολες στιγμές στην ζωή του ηθοποιού (Δείτε τη συνέντευξή του εδώ). Αφορμώμενη από αυτή την συζήτηση η Ιωάννα Μαλέσκου τοποθετήθηκε για το πότε αποχωρεί από μία συνεργασία.

«Δεν κάνω εκπτώσεις στη δουλειά μου, υποχωρήσεις μπορεί να κάνω, μπορεί να κάνω συνειδητοποιημένες κινήσεις συμβιβασμού γιατί βλέπω μπροστά.

Ωστόσο θεωρώ ότι όταν τεθεί θέμα υγείας ψυχικής, ηρεμίας, ισορροπίας που τα διαλύει όλα και παύεις να έχεις αυτό που εγώ ονομάζω ζωή τότε παίρνεις μεγάλες και σημαντικές αποφάσεις. Εκεί είναι και το κομμάτι του πόσο επαγγελματίας λογίζεσαι και πόσο μπορείς να εξισορροπήσεις τα πράγματα για να μην εκθέσεις ανθρώπους, για να μην κρεμάσεις ανθρώπους και να μπορέσεις απρόσκοπτα να κλείσεις έναν κύκλο.

Κι εγώ έχω ανάγκη τη δουλειά. Κάποιοι μπορεί να έχουν μια ευμάρεια. Θα μιλήσω ως άνθρωπος που όντως δουλεύει και ζει από αυτή τη δουλειά χωρίς ξένες πλάτες, υπάρχουν φορές που όταν ακούω το πόσο ανάγκη έχεις τη δουλειά δεν μπορώ να το δεχτώ.

Γιατί ξέρω ότι στο να βάλεις στη ζυγαριά το να δουλεύεις για να βιοπορίζεσαι και τη ζωή και την υγεία μου, την ηρεμία μου, αν ποτέ νιώσω ότι αυτό όλο με τραβάει σε μια άβυσσο, θα φύγω όμορφα κι ωραία. Κανένας δεν πάει χαμένος αρκεί να θέλεις να δουλέψεις και να προχωρήσεις» είπε μεταξύ άλλων.

Η παρουσιάστρια όπως φαίνεται διανύει τις τελευταίες εβδομάδες στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ, ετοιμάζοντας πανηγυρική έξοδο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες για την επόμενη σεζόν στο κανάλι του Φαλήρου μελετούν να αλλάξουν όλη την πρωινή ζώνη του σταθμού.