Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

«Σε αυτή την φωτογράφιση είχε πεθάνει...» - Λύγισε η Αντιγόνη Κουλουκάκου στον αέρα του Στούντιο 4

Η συγκινητική εξομολόγηση της ηθοποιού

«Σε αυτή την φωτογράφιση είχε πεθάνει...» - Λύγισε η Αντιγόνη Κουλουκάκου στον αέρα του Στούντιο 4
News 03.05.2022 10:13
Από Youweekly Team

Το απόγευμα της Δευτέρας 2/5, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχτηκαν την Αντιγόνη Κουλουκάκου, η οποία μίλησε για τον ρόλο της στην Γη της Ελιάς, αλλά και στη σχέση της με τον πατέρα της και την κοινή φωτογράφιση που είχαν κάνει στο παρελθόν.

Η εξομολογητική συνέντευξη της Αντιγόνης Κουλουκάκου

«Θα σας πω κάτι τραγικό εδώ πέρα. Εδώ, σε αυτή τη φωτογράφιση, είχε πεθάνει ο μπαμπάς μου. Είναι το 2013, ο μπαμπάς μου πέθανε 22 Νοεμβρίου και ήμασταν στο στούντιο του Γιώργου Μαυρόπουλου, που είμαι η μούσα του, στις αρχές Δεκεμβρίου.

Μια μέρα του είπα πως ήθελα να κάνουμε φωτογραφίες και μου πρότεινε να το κάνουμε μια μέρα αλλά χωρίς να το κανονίσουμε. Χανόμαστε για λίγο διάστημα και μετά πάω, όταν είχε πεθάνει ο μπαμπάς μου, και μου λέει «είσαι πολύ όμορφη σήμερα».

Του εξήγησα πως δεν ήμουν καλά γιατί είχε πεθάνει ο μπαμπάς μου και μου είπε, «ωραία και τι θες να κάνεις;». «Θέλω να χορέψω» του απάντησα και αυτό έγινε σε αυτή τη σειρά φωτογραφιών. Αποτυπώθηκε ένας εξαγνυσμός, ένας χορός δικός μου εσωτερικός».

Όταν αντίκρισε, δε, στην επόμενη φωτογραφία τον πατέρα της, η Αντιγόνη Κουλουκάκου δεν έκρυψε τη συναισθηματική της φόρτιση. «Έφυγε σε ηλικία 70 ετών ο μπαμπάς μου. Είχε καρκίνο και έφυγε σε 15 μέρες. Του μιλάω ακόμα όμως συχνά. Άλλοτε τον βρίζω, άλλοτε του μιλάω καλά. Δεν είχαμε πάντα καλή σχέση».

«Ο μπαμπάς μου ήταν ένας φανταστικός τύπος, που ήταν πολύ ερωτευμένοι με την μαμά μου και παντρευτήκαν από έρωτα. Κλεφτήκαν σχεδόν γιατί ο παππούς μου δεν τον ήθελε. Κάποια στιγμή αυτό πέρασε, έφυγε και έπρεπε να χωρίσουν. Κάτι που εγώ το αντιλήφθηκα σε ηλικία 12 ετών» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

«Μου έλεγαν πως είσαι έτσι;»

Το μεσημέρι της Δευτέρας 2/5, στον τον καναπέ του «Στούντιο 4» κάθισε η πρωταγωνίστρια από τη Γη της Ελιάς Αντιγόνη Κουλουκάκου. Η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για το πώς άρχισε η ενασχόλησή της με το modeling, για το ότι δεν θεωρούσε όμορφο τον εαυτό της, καθώς οι φίλες της μητέρας της, της έλεγαν συνεχώς «πώς είναι έτσι». Αναφέρθηκε επίσης και στη σχέση με τον αδερφό της και στο πόσο όμορφος ήταν εκείνος όταν γεννήθηκε .

«Ο αδερφός μου γεννήθηκε πολύ όμορφος και ξανθός. Κάποιες φίλες της μαμάς μου της έλεγαν, “αχ μωρέ Αννούλα μου, τι κρίμα, τι κούκλος που είναι αυτός γιος σου, αλλά αυτό το κορίτσι πώς βγήκε έτσι”». Ανέφερε μάλιστα για τον εαυτό της, πως αυτό που επικρατούσε γενικά για εκείνη, ήταν η εικόνα του «το ασχημόπαπο που έγινε κύκνος».

«Παράλληλα με τις σπουδές μου, δεν ήμουν από μία οικογένεια που έρρεαν τα χρήματα, αλλά είχα τακτοποιημένα το σπίτι μου και τις σπουδές μου. Ήμουν ένα κοριτσάκι που περπατούσα στη via Monte Napoleone και ήθελα να μπω στο μαγαζί της Gucci.Το modeling ήρθε γιατί στο Μιλάνο ήταν πάρα πολύ εύκολο να σε βρουν ατζέντηδες. Με βρήκαν, λοιπόν δεν τους βρήκα.

Με σταματούσαν συνέχεια και είπα γιατί όχι και το δοκίμασα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αποφεύγει να... - Τι τρώει η Ιουλία από την Γη της Ελιάς κι έχει κορμί μοντέλου

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Όταν είπαν στον Αλ Πατσίνο το όνομά μου, ήρθε και...»

Share