«Γιατί να σχολιάζει το 2022...» - Η αναφορά της Μελέτη για το άρθρο με την διαφορά ηλικίας με τον Μαροσούλη

«Το συγκεκριμένο σάιτ, που δεν το έβγαλα στη φόρα, το είχε...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Γιατί να σχολιάζει το 2022...» - Η αναφορά της Μελέτη για το άρθρο με την διαφορά ηλικίας με τον Μαροσούλη

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 2/5 η Ελεονώρα Μελέτη. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην αιχμηρή ανάρτηση που έκανε πρόσφατα για ένα άρθρο που ανέβηκε σχετικά με την διαφορά ηλικίας της με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη, ενώ αμέσως μετά μίλησε και για την κόρη της.

Για αυτό η Ελεονώρα Μελέτη ξέσπασε για το άρθρο με την διαφορά ηλικίας της με τον Θοδωρή Μαροσούλη

«Μέσα από αυτή την τοποθέτηση, γιατί αναφέρθηκες στο ποστ που είχα κάνει για τη διαφορά ηλικίας, όπου εγώ δεν το έχω κρύψει, δεν είναι κάτι καινούργιο, δεν είναι κάτι που το ακούω πρώτη φορά. Δεν είναι κάτι που με έθιξε επειδή το άκουσα πρώτη φορά. Εγώ αυτοσαρκάζομαι κιόλας γιατί λέω ότι σε αυτό που άλλοι βλέπουν ένα τέκνο μου, εγώ βλέπω ένα τεκνό. Και πραγματικά δεν έχω κανένα θέμα με αυτό και δεν θα έπρεπε να έχει και κανένας άλλος. Εγώ εκεί μένω, ότι δεν θα έπρεπε να έχει και κανένας άλλος. Από τη στιγμή που δεν έχω εγώ, γιατί έχει ο άλλος;

Γιατί να σχολιάζει το 2022 αν ένα ζευγάρι έχει διαφορά ηλικίας είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάνω είτε η γυναίκα είτε ο άντρας; Το συγκεκριμένο σάιτ, που δεν το έβγαλα στη φόρα, το είχε κάνει συστηματικά άλλες τρεις φορές μέσα σε ένα χρόνο, το ίδιο άρθρο, με άλλη αφορμή και για άλλες παρουσιάστριες», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Τι είχε αναφέρει στην ανάρτησή της

«Ελάτε λίγο να μιλήσουμε για την ανακύκλωση.

Παίρνουμε το σκουπίδι κ του δίνουμε κ πάλι ζωή, αυτή τη φορά δημιουργώντας από κάτι άχρηστο, κάτι καινούργιο κ χρήσιμο.

Πάμε να κάνουμε ανακυλωση σε αυτό που διαβάζετε:

παίρνουμε το σκουπίδι, στη προκειμένη τον τίτλο, κ
Δίνουμε κ πάλι ζωή δημιουργώντας κάτι κ καινούργιο κ χρήσιμο.

Πάμε να το κάνουμε.

Αγαπητή συντάκτρια Κατερίνα,

Κρίμα για σένα.

Κρίμα που είσαι γυναίκα κ βρήκες «είδηση» στο ότι μια γυναίκα είναι μεγαλύτερη ( κ μάλιστα πολλλααααα χρόνια- ) από τον άντρα της.

Δεν θα μπω στη διαδικασία να σου εξηγήσω γιατί είναι κρίμα καθώς είναι αυταπόδεικτο από το δημιούργημα σου πως ακόμα δεν είσαι έτοιμη σε κανένα επίπεδο, να αντιληφθείς.

Γενικά να αντιληφθείς.

Είναι ωστόσο επικίνδυνο που με αυτή την περιορισμένη αντίληψη, σου δίνεται χώρος , θέση ευθύνης αλλά κ χρήματα για να εκφράζεις όχι μόνο μισογυνικες αλλά μισανθρωπιστικες απόψεις.

Κρίμα για σένα «Κατερίνα» ακόμα κ αν είσαι άντρας. Για τους ίδιους λόγους.

Κρίμα που προσβάλεις εκατομμύρια γυναίκες που είχαν την τύχη να γνωρίσουν να ερωτευτούν κ να αγαπήσουν έναν άντρα νεότερο από εκείνες, αλλα είχαν κ τα κότσια να ακολόυθησαν τη καρδιά τους επιλεγοντας συνειδητά να προσπεράσουν ηλίθιους σαν κ εσένα που αποτελούν με την περιοριστική τους σκέψη εμπόδιο στην προσπάθεια που γίνεται από πολλούς για τη δημιουργία μια πιο ενωτικής κοινωνίας.

Κρίμα για τους αναγνώστες σου Κατερίνα, που γίνονται παραλήπτες της τοξικότητας σου.

Δόξα τω θεω ωστόσο , στο σύνολο τους, απ ότι διάβασα στα σχόλια, σε καταδικάζουν, σε λυπούνται κ σε βρίζουν.

Κρίμα για σένα Κατερίνα μου, γιατί εγώ αν είμαι από κάποιον «μεγαλύτερη» είμαι σίγουρα από σένα. Με τη διαφορά ότι εσυ δεν είσαι «μικρότερη» αλλά απλά «μικρή».

Κ κάπως έτσι κάνουμε με όλα τα σκουπίδια.

Καλή συνέχεια! Κ καλή επιτυχία! #stopspreadingbullshit #stopspreadinghate #dontjudge #befree #imolderthanmyhusband #shutyourmouth»