«Με έπαιρναν τηλέφωνο και...» - Η χιουμοριστική απάντηση του Ντίνου Καρύδη στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει πεθάνει

Οι δηλώσεις το ηθοποιού στον αέρα του Mega Καλημέρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Με έπαιρναν τηλέφωνο και...» - Η χιουμοριστική απάντηση του Ντίνου Καρύδη στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει πεθάνει

Το πρωί της Τρίτης 3/5 η κάμερα του «Mega Καλημέρα» και η Ελένη Μουστάκη πέτυχε τον Ντίνο Καρύδη, ο οποίος έκανε για ακόμα μία φορά λόγο για τα δημοσιεύματα που τον είχαν πεθάνει πριν της ώρας του. Ενώ στη συνέχεια θυμήθηκε και ένα περιστατικό ανάμεσα στον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο Ντίνος Καρύδης απαντά στα «άσχημα» δημοσιεύματα με χιούμορ

«Βούιξε όλη η Ελλάδα, με έπαιρναν τηλέφωνο, έπαιρναν τηλέφωνο τη γυναίκα μου να της που συλλυπητήρια. Με έπαιρναν τηλέφωνο και με ρωτούσαν «Πεθάνατε κ. Καρύδη»; Λέω «Όχι. Τα διόδια να πηγαίνουμε ταξίδι τώρα είναι πανάκριβα»…», ανέφερε χιουμοριστικά ο Ντίνος Καρύδης.

Στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός θυμήθηκε ένα περιστατικό που είχε συμβεί στο θέατρο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ: «Ένα βράδυ ανοίγω την πόρτα και ήταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ και τον είπα μπάρμπα και από κάτω γέλασαν και με χειροκρότησαν. Φεύγοντας ήρθε και μου είπε «μην με ξαναπείς μπάρμπα». Περνάει η Αλίκη Βουγιουκλάκη και λέει «Τι λες παιδί μου; Δεν ακούς το χειροκρότημα κάτω; Πείτε ό,τι θέλετε». Και τελικά συνέχισα να τον αποκαλώ έτσι».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ξεσπά για τα δημοσιεύματα για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, o Σπύρος Μπιμπίλας θέλησε να ξεκαθαρίσει την αλήθεια γύρω από την είδηση που κυκλοφόρησε και ήθελε τον Ντίνο Καρύδη να έχει φύγει από τη ζωή.

«Δε μπορώ να το πιστέψω, έφυγε ένας καλός φίλος», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Μαίρη Βιντιάδου σε ανάρτηση, την οποία βέβαια λίγο αργότερα έσβησε. Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ξεκαθάρισε πως ο Ντίνος Καρύδης δεν έφυγε από τη ζωή και πως η είδηση αυτή ήταν ψευδής.

Ο Ντίνος Καρύδης πριν από μερικούς μήνες είχε μιλήσει σε συνέντευξή του για την κατάσταση της υγείας του (δείτε εδώ τι είχε αποκαλύψει).

«Δυστυχώς και πάλι μία ψευδής είδηση ξεσήκωσε πολύ κόσμο τα περί αιφνίδιου θανάτου του αγαπημένου μας φίλου Ντίνου Καρύδη είναι ανυπόστατα ψέματα και παρακαλώ όλους να μην αναπαράγουν», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας.