Ξανθιά καλλονή η νέα σύντροφος του Light - Οι σπουδές της και ο τρόπος γνωριμίας της με τον τράπερ

Δεν κρύβουν πια τον έρωτά τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξανθιά καλλονή η νέα σύντροφος του Light - Οι σπουδές της και ο τρόπος γνωριμίας της με τον τράπερ

Σε σχέση ξανά βρίσκεται ο Light, έναν χρόνο μετά το τέλος της μακροχρόνιας σχέσης του με την Εμμανουέλα. Ο γνωστός νεαρός τράπερ ήταν ζευγάρι με την πρώην σύντροφό τα τελευταία 4 χρόνια, ωστόσο αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, χωρίς ποτέ βέβαια να τοποθετηθούν δημόσια για τον χωρισμό τους.

Ξανθιά καλλονή ψυχολόγος η νέα σύντροφος του Madclip

Ο Light -που πρόσφατα του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη- έχει προχωρήσει στην ζωή του και έχει πια βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της 24χρονης Άννας Θεοδωρίδη, η οποία σπουδάζει Ψυχολογία αλλά ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό, ο οποίος ήταν αυτός που την.. έφερε κοντά με τον αγαπημένο της.

Το ερωτευμένο και αγαπημένο ζευγάρι κάνει πολύ συχνά κοινές αναρτήσεις στα social media και δε κρύβει λεπτό τον έρωτά του.

Ξανθιά καλλονή ψυχολόγος η νέα σύντροφος του Madclip

Ξανθιά καλλονή η νέα σύντροφος του Madclip

Ξανθιά καλλονή ψυχολόγος η νέα σύντροφος του Madclip φωτογραφίες

Μπορεί να βιώνει μια όμορφη περίοδο, ωστόσο δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την απώλεια του καλού του φίλου Madclip

Το βράδυ του Σαββάτου 4/12 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA, o γνωστός τράπερ Light βρέθηκε στη σκηνή του μουσικού show του «Just the two of us».

Ο γνωστός καλλιτέχνης μεταξύ άλλων αφού πρώτα ξεσήκωσε τόσο τους κριτές όσο και τους τηλεθεατές με τις επιτυχίες του, μίλησε επίσης και για τον χαμό του Mad Clip με τον οποίο ήταν κολλητοί.

«Με πήρανε τηλέφωνο και μου είπανε να νέα. Στην αρχή δεν το πίστευα, αλλά σιγά – σιγά άρχισε να μπαίνει στην πραγματικότητα. Σίγουρα ήταν μια τεράστια απώλεια και σε προσωπικό επίπεδο για τους ανθρώπους που τον ξέραμε και τον αγαπούσαμε αλλά ακόμα και για τους θαυμαστές και τον κόσμο που μπορεί να τον ήξερε μέσα από το youtube, ήταν μια τεράστια απώλεια»

Όσο για την επιτυχία ως τράπερ, ο Light τόνισε χαρακτηριστικά: «Είναι δίκοπο μαχαίρι το να σε θαυμάζουν τα νέα παιδιά και να σε βλέπουν ως κάτι που θα ήθελαν να γίνουν, αλλά παράλληλα αυτό σου δίνει και μία ευθύνη την οποία δεν ξέρω αν θέλω σαν καλλιτέχνης να την έχω επάνω μου».

TAGS