Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μιλάει ανοιχτά για τον χωρισμό του από την Κλέλια Μενελάου

Όσα δήλωσε στο Happy Day

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μιλάει ανοιχτά για τον χωρισμό του από την Κλέλια Μενελάου

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day την Τρίτη 3/5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τις πρώτες και σχετικά δύσκολες συνεργασίες του στο θέατρο αλλά και για το τι συμβαίνει την προσωπική του ζωή. Ο ηθοποιός, που έχει υπάρξει σε μεγάλες επιτυχίες και με καταξιωμένους καλλιτέχνες παραδέχτηκε πως εκτός της περίστασης, που τον άφησαν απλήρωτο έχει να θυμάται και πολύ αυστηρούς σκηνοθέτες.

Στη συνέχεια μίλησε και για τα ερωτικά του καθώς ήταν γνωστό πως τα τελευταία χρόνια διατηρούσε σχέση με την αρκετά χρόνια μικρότερη του Κλέλια Μενελάου. Ο Μπουγίουρης και η όμορφη μπαλαρίνα κυκλοφορούσαν πολύ συχνά μαζί και ο έρωτας τους ήταν κάτι δεδομένο. Στην ερώτηση όμως για τη σημερινή κατάσταση της σχέσης τους δήλωσε ανοιχτά πως δεν είναι πια μαζί.

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Μπουγιούρη για το χωρισμό του

«Είχα συνυπάρξει με αυστηρούς σκηνοθέτες. Με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις. Θεωρώ ότι είναι μία παλιομοδίτικη συμπεριφορά που κάποτε επικρατούσε στο ελληνικό θέατρο. Είχα εκφραστεί και για τον Στάθη Λιβαθινό. Οι οπτικές, οι τακτικές και οι μέθοδοι έχουν αλλάξει, δε μπορούν να είναι το ίδιο.

Ήταν μία έντονη περίοδος αναμόχλευσης στον καλλιτεχνικό χώρο και τη δεδομένη στιγμή βρέθηκα κι εγώ στη θέση που μου απαιτήθηκε να τοποθετηθώ, όπως και έγινε. Είχα αντιδράσεις. Κυρίως ήταν θετικές», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και συνέχισε μιλώντας για τη σχέση του με την Κλέλια Μενελάου: «Έχουμε χωρίσει».

«Ζω έναν ανεμοστρόβιλο...» - Η αποκάλυψη του ηθοποιού για την προσωπική του ζωή

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Real, παραχώρησε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, για τον οποίο, πρόσφατα έγινε γνωστή, η είσοδος του σε μια πολύ επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, ακόμα και για την προσωπική του ζωή και την ιδανική σύντροφο, καθώς επίσης αναφέρθηκε στον άδικο χαμό του Πάνου Νάτση.

«Δεν έχω ιδέα! Ζω έναν ανεμοστρόβιλο! Και, όπως λέει και ο Κώστας Ταχτσής στο "Τρίτο στεφάνι"; "Η ζωή είναι ένας στρόβιλος! Ευτυχία είναι να αγαπάς τον στρόβιλο"», είπε χαρακτηριστικά για την προσωπική του ζωή και πρόσθεσε για την ιδανική σύντροφο:

«Νομίζω ότι αγαπώ τον στρόβιλο και με αγαπάει κι αυτός!». Όσο για το ποια θεωρεί ιδανική γυναίκα, απάντησε λακωνικά: «Αυτή για την οποία θα ήμουν ιδανικός κι εγώ».

Μετά το ταξίδι που πραγματοποίησε στο Βιετνάμ, ο ηθοποιός δήλωσε: «Η Περσία μας συνδέει με την Ανατολή και όχι, όπως λανθασμένα νομίζουμε, η Τουρκία», και αποκάλυψε ότι: «Θέλω να αγοράσω ένα αρχοντικό στο Ισφαχάν!».

Για τον θάνατο του Πάνου Νάτση δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ γλυκό παιδί. Γνωριστήκαμε πριν από μερικά χρόνια, για να δουλέψουμε μαζί σε μια θεατρική παράσταση. Έκτοτε υπήρχε μεγάλη συμπάθεια μεταξύ μας και αλληλοεκτίμηση. Ήταν μεγάλο κρίμα αυτό που έγινε. Θα ήθελα, μέσα από το βήμα της συνέντευξης, να αποδώσω έναν ύστατο αποχαιρετισμό στον Πάνο Νάτση, που έφυγε τόσο άδικα από κοντά μας πριν από λίγες ημέρες».

undefined