MasterChef 6: «Είχε πέσει στα γόνατα και...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ελισάβετ μετά την αποχώρησή της

Όλη η αλήθεια για την κόντρα της με την Ελπίδα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 6: «Είχε πέσει στα γόνατα και...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ελισάβετ μετά την αποχώρησή της

Η Ελισάβετ Κοντοκώστα, η αυτοδίδακτη μαγείρισσα και καθηγήτρια Γαλλικών του διαγωνισμό μαγειρικής Masterchef, πρόσφατα αποχώρησε. Την Τρίτη το πρωί στις 3/5 βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Breakfast@Star, όπου μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία της στο παιχνίδι αλλά εστίασε και στην ιδιόμορφη σχέση της με την Ελπίδα Μορφούλη.

Οι δύο συμπαίκτριες είχαν έρθει αρκετές φορές σε αντιπαράθεση, ακόμα και όταν οι κάμερες δεν έγραφαν.

Όλα όσα είπε η Ελισάβετ για την κόντρα της με την Ελπίδα

Όπως είπε η Ελισάβετ, «όλοι οι τηλεθεατές βλέπουν ένα κομμάτι. Δεν βλέπουν το άλλο κομμάτι που είναι και το πιο σημαντικό. Ας πούμε, η Ελπίδα είναι ένας άνθρωπος από την οποία εγώ έχω περάσει αρκετά άσχημα. Το ίδιο λέει σίγουρα και εκείνη, μόνο που η Ελπίδα ξεχνάει πολλές φορές ότι στην επίθεση που μου έκανε στην αρχή χωρίς λόγο ήταν και άλλοι άνθρωποι μπροστά και άλλοι συμπαίκτες μου».

«Εγώ είμαι όμως ο άνθρωπος που θα με έβριζε για κάτι, θα της έλεγα «δεν σου επιτρέπω να μου μιλάς έτσι», και θα έφευγα. Μετά θα με έβρισκε όμως στο δωμάτιο μου ή στην κουζίνα, θα με έπαιρνε αγκαλιά, θα μου έλεγε συγγνώμη και θα μου έλεγε «σου επιτρέπω να με βρίσεις και συ». Αυτό γινόταν κατ’ εξακολούθηση».


«Μια μέρα πριν την αποχώρηση, η Ελπίδα είχε πέσει και στα γόνατα για να μου ζητήσει συγγνώμη. Ήταν μπροστά και η Πόπη σε αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελισάβετ Κοντοκώστα σχετικά με την ιδιάζουσα συμπεριφορά της συμπαίκτριάς της.

Πάρα ταύτα, το Twitter θεωρούσε εκείνη ανέκαθεν κόκκινο πανί και συχνά την είχε στο στόχαστρο, σε αντίθεση με την Ελπίδα.

Ας θυμηθούμε με τι προσδοκίες είχε μπει αρχικά στο ριάλιτι μαγειρικής η Ελισάβετ

Η Ελισάβετ Κοντοκώστα αποτέλεσε εξαρχής το golden pin του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για το φετινό MasterChef 6. Η ίδια είναι μια αυτοδίδακτη μαγείρισσα, η οποία έχει ένα πλούσιο βιογραφικό και μπήκε για να κατακτήσει την πρωτιά και να γίνει η επόμενη Ελληνίδα με τον τίτλο του νικητή μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής. Μπορεί να ξεκίνησε ως καθηγήτρια γαλλικών, όμως η μεγάλη της αγάπη είναι η μαγειρική και θα κάνει τα πάντα για να πετύχει το όνειρό της...

  • H Ελισάβετ Κοντοκώστα του Masterchef είναι 34 ετών.
  • Η καταγωγή της είναι από τη βόρεια Εύβοια.
  • Eίναι καθηγήτρια γαλλικών στο επάγγελμα.
  • Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης.
  • Η Ελισάβετ Κοντοκώστα πήρε το golden pin από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και «εισβάλλει» στην κουζίνα του MasterChef 2022.
  • Ο στόχος της είναι να κάνει τους κριτές να παραμιλούν με τα πιάτα της.
  • H Ελισάβετ Κοντοκώστα είναι αυτοδίδακτη μαγειρικά.
  • Αποφάσισε φέτος να δηλώσει συμμετοχή και να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα.
  • Το όνειρό της είναι να γίνει η επόμενη MasterChef της Ελλάδας, κερδίζοντας έτσι το δικό της προσωπικό στοίχημα και κάνοντας παράλληλα υπερήφανη όλη την οικογένεια της.
  • Στην audition της στο MasterChef, η Ελισάβετ Κοντοκώστα εντυπωσίασε τους κριτές με τις μαγειρικές της ικανότητες.