MasterChef 6 - highlights 25/1: To Golden Pin που έφερε κλάματα και η μάχη με τον καρκίνο

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 6 - highlights 25/1: To Golden Pin που έφερε κλάματα και η μάχη με τον καρκίνο

Πολλοί ήταν οι παίκτες του χθεσινού MasterChef που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ συγκίνησαν και με τις ιστορίες της ζωής τους. Ποιος κριτής ωστόσο έδωσε Golden Pin;

Αναλυτικά τα 25/1 highlights του MasterChef 6

Το ριζότο του Αλέξανδρου δεν εντυπωσίασε τους κριτές

Ο ανταγωνισμός στο MasterChef 6 είναι γεγονός καθώς οι διαγωνιζόμενοι προσπαθούν με νύχια και δόντια να κερδίσουν μια θέση στο ριάλιτι μαγειρικής προκειμένου να παραμείνουν ώστε να φτάσουν στον μεγάλο τελικό.

Πιο συγκεκριμένα, ο 27χρονος Αλέξανδρος ο οποίος έχει καταγωγή από την Γεωργία θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του στο Ελληνικό MasterChef μιας και έχει λάβει μέρος και στον αντίστοιχο διαγωνισμό της Γεωργίας δίχως ωστόσο να καταφέρνει να συνεχίσει παρακάτω.

Ωστόσο, η τύχη δεν ήταν με το μέρος του μιας και το άγχος δεν τον βοήθησε προκειμένου να βγάλει ένα ικανοποιητικό πιάτο στους κριτές με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό. Από την άλλη, στο χθεσινό 24/01 επεισόδιο ένας παίκτης κατάφερε να "κεντρίσει" το ενδιαφέρον.

«Φέτος ήρθα σαν λύκος, δεν θα αφήσω κανέναν να μου πάρει την ποδιά»

Στο πλατό βρέθηκε για δεύτερη φορά η 25χρονη Καλλιόπη προκειμένου να κερδίσει μια δεύτερη ευκαιρία για να μπει αυτή τη φορά στο σπίτι του μαγειρικού ριάλιτι. Η ίδια επέστρεψε και πάλι δείχνοντας πιο αποφασισμένη από ποτέ καθώς στην αρχή αναφέρθηκε χαρακτηριστικά για την περσινή της εμπειρία λέγοντας:

«Αυτή είναι η δεύτερη φορά που έρχομαι στον διαγωνισμό. Δεν κατάφερα για λίγο να μπω στο σπίτι, δεν μου αρέσει να τα παρατάω και πέρσι πραγματικά τα είχα παρατήσει λίγο.

Δεν είχα και αυτοπεποίθηση. Έβλεπα τους συμπαίκτες μου και έλεγα πού πάω εγώ με αυτούς τώρα, σαν το πρόβατο. Και συνέχισε: «Πέρσι φοβόμουν, φέτος δεν φοβάμαι καθόλου και κανέναν.

Το Ναι που θέλω περισσότερο είναι από τον κύριο Κοντιζά γιατί και πέρσι μου έδωσε Όχι, οπότε ήρθα για να ακούσω το Ναι από αυτόν. Φέτος ήρθα σαν λύκος, δεν θα αφήσω κανέναν να μου πάρει την ποδιά, ούτε τη θέση μέσα στο σπίτι του MasterChef».

Συγκίνησε για την μάχη του με τον σπάνιο καρκίνο

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, ο Ρίτσαρντ έκανε μια εξομολόγηση για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του στο παρελθόν.

«Μικρός είχα περάσει καρκίνο και δεν έτειναν προς εμένα οι προβλέψεις για να επιβιώσω γιατί ήταν μια σπάνια πάθηση, καινούρια για τον κόσμο κι ήμουν το πρώτο άτομο. Σε ηλικία 10 χρονών έπαθα σάρκωμα Ewing κι από όσο θυμάμαι είχα 3% πιθανότητες επιβίωσης. Έκανα πειραματική θεραπεία και κάποια στιγμή κατά την διάρκειά των χημειοθεραπειών έπαθα πνευμονιόκοκκο.

Ήμουν χωρίς αντισώματα κι ήταν πάλι ένα μεγάλο χτύπημα. Πέρυσι είχα κι ένα τροχαίο ατύχημα με το μηχανάκι και ξύπνησα στο νοσοκομείο με κατάγματα στο πρόσωπο, στην γνάθο και στα ζυγωματικά. Δεν φοβάμαι τον θάνατο, έχω εξοικειωθεί με την ιδέα του», είπε ο Ρίτσαρντ μπροστά στους κριτές.

Μπήκε απευθείας στο σπίτι και ξέσπασε σε κλάματα

Η Ελισάβετ από την Εύβοια βρέθηκε στο MasterChef και πέτυχε κάτι που δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Αρχικά πήρε τα τρία ναι που χρειάζεται για την επόμενη φάση αλλά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε την έκπληξη. Βλέποντας το άρτιο αποτέλεσμα και το πάθος της για την μαγειρική, της έδωσε το Golden Pin και προκρίθηκε απευθείας στο σπίτι.