''Στάζουν'' μέλι οι νέες φωτογραφίες της Μελίνας Μακρή με τον γιο της

Ζει το όνειρο με τον ερχομό του παιδιού...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Στάζουν'' μέλι οι νέες φωτογραφίες της Μελίνας Μακρή με τον γιο της

Η Μελίνα Μακρή είναι μια πολύ τρυφερή και νέα μανούλα, η οποία όσο και αν δυσκολεύτηκε κατά τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης και κατά τους δύο πρώτους μήνες, που το μωρό δεν ερχόταν σπίτι τώρα πια όλα κυλούν ομαλά και η αισιοδοξία στο χαμόγελο της είναι φανερή.

Η τραγουδίστρια έχει παραμελήσει κάθε άλλη υποχρέωση και συχνά μέσα από αναρτήσεις, που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποδεικνύει πως μια είναι η αδυναμία στη ζωή της και αυτή δεν είναι άλλη από τον γιο της.

Αν παρατηρήσει κανείς πως τον κοιτάει και με πόσο τρυφερό τρόπο, τον κρατάει θα καταλάβει ότι πήρε την απόφαση να γίνει μανούλα την πιο σωστή στιγμή. Η αλήθεια είναι πως δεν αποκαλύπτει ακόμα το προσωπάκι του αλλά δεν κρύβει τα όμορφα λόγια καρδιάς, που πάντα συνοδεύουν τις φωτογραφίες τους.

Οι τρυφερές φωτογραφίες της Μελίνας Μακρή με τον γιο της

Συγκινεί η Μελίνα Μακρή με τις λεπτομέρειες του τοκετού

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μελίνα Μακρή, που μίλησε στο « Χαμογέλα και πάλι» πανευτυχής μετά τη γέννηση του γιου της. Η τραγουδίστρια φανερά συγκινημένη μίλησε για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνη αλλά και του τοκετού της, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες.

Το αγοράκι της όμορφης Μελίνας, ήρθε στον κόσμο λίγο νωρίτερα από ότι περίμενε το ζευγάρι αλλά παρόλα αυτά όλα πήγαν καλά και η τραγουδίστρια είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

«Ήρθε λίγο νωρίτερα το αγοράκι μου, μας ξάφνιασε, αλλά όλα πήγαν καλά και τον χαίρομαι τώρα. Είναι μαγικό, νομίζεις ότι αλλάζει ο κόσμος σου και η ζωή σου. Είμαι χαρούμενη πολύ, τον βλέπω, τον χαζεύω με τις ώρες.

Η εγκυμοσύνη ήταν δύσκολη, απαιτητική, και ήταν δύσκολη και η γέννα. Ήταν μια εγκυμοσύνη που έκανα αντιπηκτικές ενέσεις, είχα λίγο αυξημένο ζάχαρο τον τελευταίο μήνα.

Την Πέμπτη τα ξημερώματα έσπασαν τα νερά, και στις 6 το πρωί το γεννήθηκε», περιέγραψε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

«Ο σύζυγος ήταν μέσα στον τοκετό γιατί στην αρχή πήγαινα για φυσιολογικό τοκετό, αλλά επειδή τελικά έκανα καισαρική πέρασε έξω, δεν επιτρέπεται. Ένιωσα τη στήριξή του από το πρώτο λεπτό, ήταν βράχος δίπλα μου και με στήριξε πάρα πολύ», πρόσθεσε η ίδια.